0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 03-02-23 om 14:08 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Steekbeitels


7 resultaten(33 varianten)
Top-artikel
Steekbeitel set 4-delig
(4)
12,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
BAHCO Sloopbeitel 2448
Bahco
19,20 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
CONNEX Steekbeitel houten hecht 6 mm
11 varianten
Online bestellenReserveren & afhalen
BAHCO Steekbeitel kunststof hecht 424P 10 mm
15 varianten
Online bestellenReserveren & afhalen
CONNEX Steekbeitel hol houten hecht 10 mm
3 varianten
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 7 van 7 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Steekbeitels

Steekbeitel kopen bij HORNBACH

Handmeißel

Tijd om te aan de slag te gaan! Met de juiste steekbeitel kan jij hout bewerken zoals jij het wilt. Ben je opzoek naar meerdere steekbeitels? Dan kan je het beste kiezen voor onze steekbeitel set. In de steekbeitel set kan je steekbeitels vinden van verschillende breedte. Zo ben je op elke situatie voorbereid en kan je gelijk aan de slag. HORNBACH biedt op al haar producten de laagste prijsgarantie, en dus ook op steekbeitels. Zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Dé steekbeitel voor jouw project

Steekbeitels zijn eenvoudig in gebruik. In combinatie met een hamer kan je direct van start gaan met het te bewerken stuk hout. Met een beitel maak je eenvoudig en met een paar slagen een professioneel gat in een stuk hout. Wil je meer informatie over de onze steekbeitels? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundig personeel.

Groot assortiment steekbeitels bij HORNBACH

De verschillende steekbeitels in het assortiment van HORNBACH zijn van hoge kwaliteit. Alleen met een beitel van goede en stevige kwaliteit kan jij het beste resultaat bereiken. Daarbij bieden wij op al onze producten de laagste prijsgarantie. Ook op de steekbeitels. Zo ben je bij ons dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Alle info over machines en gereedschap vind je ook bij ons!

De beste steekbeitels bestel je eenvoudig online

Wil je je steekbeitel zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven