0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 26-01-23 om 22:48 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Scharen


9 resultaten
HUFA Plintenschaar met 45° aanzet
Hufa
(4)
23,65 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
CFH Metaalschaar links/rechts/recht
CFH
(5)
14,80 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
CFH Metaalschaar 12"
CFH
(3)
17,40 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
WOLFCRAFT Metaalschaar 260 mm
Wolfcraft
(1)
17,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Scharenset, 3-delig
5,50 € * / Stuks
niet online bestelbaarReserveren & afhalen
Schaar EasyGrip 247 mm RVS
3,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Schaar EasyGrip 210 mm RVS
3,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Schaar 175 mm RVS
4,50 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 9 van 9 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Scharen

Scharen, plintenscharen & metaalscharen koop je natuurlijk bij HORNBACH

Plinten en lijstwerk | HORNBACH!

Natuurlijk kan je veel knippen met een schaar, als je groots te werk gaat door bijvoorbeeld je behang te knippen, is een grote behangschaar erg handig. Het verlicht de inspanning en je gaat een stuk secuurder te werk. Je wilt tenslotte niet dat het behang aan de onder- en/of bovenkant allemaal kromme lijnen heeft. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan roestvrijstalen scharen. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Scharen kan je voor diverse dingen inzetten!

Of je een schaar nou gebruikt om het behang mee te knippen. Of dat je kiest voor een van onze handige plintenscharen om de plinten met precisie in te korten. Wij hebben alles nauwlettend voor je uitgezocht en samengesteld in ons ruime assortiment. Geen klus is te gek bij HORNBACH. Vind jij dit nou ook een ideale oplossing en wil je meer informatie over de verschillende soorten scharen en de toepassingen? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons deskundig personeel.

Groot assortiment scharen bij HORNBACH

De verschillende scharen in het assortiment van HORNBACH zijn van hoge kwaliteit. Alleen met een schaar van goede en stevige kwaliteit kan jij het beste resultaat bereiken. Daarbij bieden wij op al onze producten de laagste prijsgarantie. Ook op de scharen. Zo ben je bij ons dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Bezig met je vloer? Ontdek alles over vloeren! En als je toch je behang gaat knippen, neem ook eens een kijkje bij onze info over muren behangen.

De beste behangscharen bestel je eenvoudig online

Wil je je behangschaar zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven