0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-02-24 om 20:51 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Krabbers


2 resultaten
HAROMAC Gipsschaaf 500x85 mm aluminium
Haromac
(1)
16,25 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
STANLEY Krabber
Stanley
(2)
4,10 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 2 van 2 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Krabbers

Krabbers koop je natuurlijk bij HORNBACH

Behang verwijderen | HORNBACH

Krabbers zijn er natuurlijk in verschillende soorten en maten, en daarom ook voor verschillende ondergronden. Of je nu op metaal te werk gaat of op glas met een glaskrabber. Wij raden iedereen aan met de juiste krabber op de juiste ondergrond te werk te gaan. Hiermee verleng je de levensduur van je krabber, daarnaast is het werk ook veel efficienter.HORNBACH biedt je een groot assortiment aan glaskrabbers. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Met de juiste krabber ga je eenvoudig te werk!

Om de verfreste van je raam te verwijderen gebruik je natuurlijk een glaskrabber. De verfkrabber bestaat uit een kunststof behuizing met daarin een universeel tweezijdig geslepen mes met een beschermkap. Na het gebruik van een krabber gaat het verven of behangen weer een stuk makkelijker! Om reservemesjes zitten wij niet verlegen, die koop je natuurlijk ook gewoon bij HORNBACH. Vind jij dit nou ook een ideale oplossing en wil je meer informatie over de verschillende soorten krabbers en de toepassingen? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons deskundig personeel.

Start hier je behangproject:

naar boven