0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-06-23 om 19:37 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Veerringen


3 resultaten(19 varianten)
DRESSELHAUS Veerring vorm A 3 mm DIN 127 galv. verzinkt, 100 stuks
12 varianten
Dresselhaus
(2)
1,70 € * / Pak
(15,45 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
DRESSELHAUS Veerring vorm A 4 mm DIN 127 RVS, 100 stuks
6 varianten
Dresselhaus
(1)
3,00 € * / Pak
(107,14 € * / kg)
op dit moment niet online bestelbaarReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 3 van 3 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Veerringen

Veerringen kopen bij HORNBACH

Een veerring is een vlak voorwerp met een gat in het midden dat over een schroef of draadeind past. En dat onder een schroef, bout of moer wordt geplaatst. Veerringen zijn verkrijgbaar in enkele of dubbele uitvoeringen en diverse afmetingen. Ook kun je kiezen uit verschillende sterktes, zoals DIN 127 en DIN 137. Enkele soorten veerringen zijn onder andere uit 3-golf veerringen, vingerveerringen en gebogen veerringen. Zij hebben elk hun unieke kenmerken.

Wat doen veerringen precies?

Veerringen zijn onmisbaar bij het bevestigen van bouten en moeren. Veerringen worden gebruikt om een bepaalde stevigheid te creëren of om er voor te zorgen dat de bouten en moeren niet loslopen. Veerringen zijn leverbaar in allerlei diameters en diktes. Kom je er niet helemaal uit en kun je wel wat hulp gebruiken? HORNBNACH helpt je graag met nuttige tips en adviezen!

De beste keuze van schroeven en andere ijzerwaren

Heb je vragen over schroeven, borgringen of andere ijzerwaren? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze schroeven advies pagina. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en start je project!

De beste veerringen bestel je eenvoudig online

Wil je je veerringen zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven