0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-06-23 om 20:23 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Borgschijven


3 resultaten(11 varianten)
Online bestellenReserveren & afhalen
DRESSELHAUS Klemschijf voor bouten 5 mm staal, 25 stuks
Dresselhaus
6,55 € * / Pak
(136,46 € * / kg)
op dit moment niet online bestelbaarReserveren & afhalen
DRESSELHAUS Schijf 5,3 mm DIN 93 staal, 100 stuks
9 varianten
Dresselhaus
12,20 € * / Pak
(116,19 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 3 van 3 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Borgschijven

Borgschijven kopen bij HORNBACH

Borgschijven van staal of van kunststof, je vindt ze in het assortiment van HORNBACH. En je kunt ze gebruiken voor diverse projecten. Bijvoorbeeld voor het juist afhangen van een deur. Een kunststof borgschijf zorgt ervoor dat je zonder al te veel werk een deur goed in het kozijn kunt plaatsen.

Koop borgschijven per stuk

Bij HORNBACH kun je terecht voor borgschijven die je per stuk koopt. Zo koop je enkel het aantal borgschijven dat je daadwerkelijk nodig hebt voor jouw project, niet meer en niet minder. Zo houd je geen restvoorraad over, die je waarschijnlijk toch nooit meer gebruikt. Dat is zonde! Je bespaart op deze manier gegarandeerd kosten.

De beste keuze van schroeven en andere ijzerwaren

Heb je vragen over schroeven, borgringen of andere ijzerwaren? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze schroeven advies pagina. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en start je project!

De beste borgschijven bestel je eenvoudig online

Wil je je borgschijven zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven