0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 01-12-23 om 02:07 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Tandveerringen


2 resultaten(16 varianten)
Online bestellenReserveren & afhalen
op dit moment niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
Je hebt 2 van 2 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Tandveerringen

Tandveerringen koop je bij HORNBACH

Ben je op zoek een tandveerring? Je vindt het in het assortiment van HORNBACH! Tandveerringen zijn verkrijgbaar in verschillende DIN sterktes en direct uit voorraad leverbaar. En niet geheel onbelangrijk, altijd tegen de laagste prijsgarantie! HORNBACH wil namelijk iedereen in staat stellen zijn of haar project zo goed mogelijk uit te voeren.

Tandveerringen zijn onmisbaar!

Veerringen zijn onmisbaar bij het maken van een bevestiging met een bout en moer. Veerringen worden gebruikt om een bepaalde stevigheid te creëren of om er voor te zorgen dat de bouten en moeren niet loslopen. Veerringen zijn leverbaar in allerlei gewenste diameters en diktes. Kun jij wel wat hulp gebruiken in de zoektocht naar de juiste producten voor jouw project? HORNBACH helpt je graag verder met nuttige tips en adviezen!

Start hier je project:

naar boven