0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-06-23 om 20:17 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Tandveerringen


2 resultaten(16 varianten)
DRESSELHAUS Tandveerring buitenvertanding 5,3 mm DIN 6798 galv. verzinkt, 100 stuks
8 varianten
Online bestellenReserveren & afhalen
op dit moment niet online bestelbaarReserveren & afhalen
U hebt 2 van 2 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Tandveerringen

Tandveerringen koop je bij HORNBACH

Ben je op zoek een tandveerring? Je vindt het in het assortiment van HORNBACH! Tandveerringen zijn verkrijgbaar in verschillende DIN sterktes en direct uit voorraad leverbaar. En niet geheel onbelangrijk, altijd tegen de laagste prijsgarantie! HORNBACH wil namelijk iedereen in staat stellen zijn of haar project zo goed mogelijk uit te voeren.

Tandveerringen zijn onmisbaar!

Veerringen zijn onmisbaar bij het maken van een bevestiging met een bout en moer. Veerringen worden gebruikt om een bepaalde stevigheid te creëren of om er voor te zorgen dat de bouten en moeren niet loslopen. Veerringen zijn leverbaar in allerlei gewenste diameters en diktes. Kun jij wel wat hulp gebruiken in de zoektocht naar de juiste producten voor jouw project? HORNBACH helpt je graag verder met nuttige tips en adviezen!

De beste keuze van schroeven en andere ijzerwaren

Heb je vragen over schroeven, borgringen of andere ijzerwaren? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze schroeven advies pagina. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en start je project!

De beste tandveerringen bestel je eenvoudig online

Wil je je tandveerringen zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!naar boven