0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 03-03-24 om 07:47 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Sedumdak


4 resultaten
Top-artikel
Sedumdak tray per m²
64,95 € * / m²
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
Sedummat 50x30 cm
19,95 € * / Stuks
niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
FLORASELF Rotsplanten mix 6st
FloraSelf
(2)
8,99 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Zelf je sedumdak aanleggen

Zelf je sedumdak aanleggen

Met een sedumdak krijgt jouw huis, schuur, kippenhok, containerombouw of houtopslag niet alleen een unieke uitstraling, maar draag je ook nog eens bij aan het milieu. Het aanleggen ervan kan je makkelijk zelf, en de voor ...meer

FLORASELF Rotsplant Sempervivum 6st
FloraSelf
(1)
8,99 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 4 van 4 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Sedumdak

Sedumdak kopen? Laagste prijsgarantie! HORNBACH

Groendak . HORNBACH

Een sedumdak wordt ook wel een groendak genoemd. Een sedumdak vangt regenwater op, vermindert CO2-uitstoot, en haalt vervuilende stoffen uit regenwater en de buitenlucht. Ook isoleert deze vorm van dakbedekking het dakoppervlak: in de winter blijft het lekker warm, en in de zomer blijft het heerlijk koel. Een sedumdak ofwel groendak houdt zorgt voor minder energieverbruik door zijn isolerende vermogen, waardoor je bespaart op energiekosten. Bij HORNBACH profiteer je van de laagsteprijsgarantie. Ons complete sedumdak systeem vind je nergens goedkoper. Hand erop! En als je groen bezig bent, bekijk gelijk ons planten en gazon assortiment.

Compleet sedumdak systeem kopen

Om een sedumdak aan te leggen heb je verschillende materialen nodig, zoals wortelwerende folie doek, drainagemat en waterbuffer, substraat en de sedum mat zelf. Om het makkelijk te maken, vind je bij HORNBACH een compleet systeem voor je sedumdak! Zo hoef je niet alles apart te verzamelen en houd je tijd over voor andere projecten. Heerlijk, toch?

Start hier je dakproject:

naar boven