Badkamer- of keukenadvies

Onze specialisten van het Badkamer- en Keukencentrum staan voor je klaar om je te adviseren bij het realiseren van je droombadkamer of -keuken! Van slopen en afvoeren van de oude, tot het douche- en kookklaar afleveren van je nieuwe badkamer of keuken! We nemen graag de tijd voor je om alles van A tot Z met je te bespreken.

Om je te verzekeren van het beste advies, kun je hieronder een afspraak inplannen in de vestiging. Ook een online adviesgesprek behoort tot de mogelijkheden. Je krijgt hier hetzelfde advies, maar dan vanuit je luie stoel! Ben je je aan het oriënteren en wil je graag weten wat HORNBACH voor je kan betekenen? Plan dan een oriënterend online adviesgesprek in of informeer in de vestiging.

Online projectadvies

Je project aan het plannen, maar kun je wel wat hulp van een expert gebruiken? Of bezig met je project en kom je er niet meer uit? Maak dan een afspraak voor online projectadvies. Via een videogesprek kijken we met je mee en geven je het advies dat je van ons gewend bent. Mocht je materiaal nodig hebben, dan kunnen we dat meteen voor je bestellen. Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of afhalen bij jouw dichtstbijzijnde HORNBACH-vestiging!

Let op: het kan voorkomen dat er bij online adviesgesprekken geen plek is in jouw dichtstbijzijnde vestiging. Kies dan een andere vestiging.

Plan hier je adviesgesprek!

Zo werkt het

1. Selecteer de gewenste service.

2. Selecteer een datum en tijdslot in de kalender.

3. Vul je gegevens in.

4. Per mail ontvang je een bevestiging van jouw afspraak. Indien je een online adviesgesprek hebt ingepland, ontvang je een Teams uitnodiging voor een videogesprek met een medewerker.

Wat heb ik nodig voor een winkelbezoek?

Neem de afspraakbevestiging mee naar de bouwmarkt. Dit mag zowel geprint als digitaal. Heb je geen bevestiging ontvangen? Kijk even bij je spam. Staat het daar ook niet tussen, neem dan contact op met jouw vestiging om te vragen of de afspraak goed is doorgekomen. Je kunt je melden bij de balie van het Badkamer- en keukencentrum.

Wat heb ik nodig voor een online adviesgesprek?

Om een goed adviesgesprek met onze adviseurs te kunnen voeren hoeft er niets op je PC geïnstalleerd te worden! Wel heb je het volgende nodig:

  • Een e-mailadres.
  • Een goed werkende internetverbinding.
  • Een PC of een tablet met een microfoon en een luidspreker (een headset werkt het beste). Een kleiner formaat scherm (bijvoorbeeld van een mobiele telefoon) kan, maar is niet aan te bevelen.
  • Edge of Chrome als webbrowser. Internet Explorer, Safari en Firefox worden niet ondersteund.
  • Een webcam is een pré, maar geen must.
  • Vanaf een mobiel apparaat zal je de gratis App van Microsoft Teams moeten downloaden. Vanaf een laptop of PC hoef je niets te installeren, het draait dan via jouw webbrowser.