0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 07-07-22 om 18:22 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Ieder project versterkt jullie band

Leestijd 2 min.
Ieder project versterkt jullie band

Niemand heeft je vaker zien lijden. En winnen. Je hebt met niemand anders zoveel bereikt. En gemaakt. Niemand kent je beter dan jouw trouwste stuk gereedschap. Het kan oud zijn, een paar krassen hebben of de kleur hebben verloren. Maar achter elke kras zit een project.

Je hart klopt altijd voor je gereedschap. Samen beleef je de hoogte- en dieptepunten van jullie projecten. De spaanders vliegen in het rond, het zweet stroomt en soms ook een beetje bloed. Het gaat mis, je vloekt, maar uiteindelijk komt alles goed. Als je dan kijkt naar je afgeronde project, ben je samen in de zevende hemel. Jij en je gereedschap.

Maar voordat je hart sneller gaat kloppen, moet je haar eerst zien te vinden. Voor sommigen gebeurt het één keer in hun leven, anderen hebben twee of drie pogingen nodig. Maar dan komt het moment. Ze ligt perfect in de hand. Het geluid dat ze maakt tovert een glimlach op je gezicht. Je weet dat je haar gevonden hebt: een maatje voor het leven.

Het maakt niet uit welk project je met haar aan pakt, jullie passen perfect bij elkaar. Elk project is een succes. Voor de rest van de wereld is het slechts een stuk gereedschap, voor jou is het dé wereld. Je gereedschap geeft jou kracht. En jij geeft haar de aandacht en dat extra beetje liefde wat ze nodig heeft na succesvolle projecten. Zo houd je de relatie in stand. Als je samen lange projecten aanpakt, zal het af en toe kraken, knarsen en knallen tussen jullie. Dat hoort bij iedere goede relatie. Een dag om te relaxen en ontspannen geeft jullie een kleine adempauze. Daarmee loopt het weer gesmeerd! Gaan jullie weer aan de slag, is alles vergeten. Je straalt en het enige wat nog telt is: jij, je gereedschap en jullie volgende project.

Ieder project versterkt jullie band.

naar boven
HORNBACH