0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 30-09-23 om 22:27 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Machinebarometer

Machinebarometer

Het kiezen van een stuk elektrisch gereedschap kan een hele klus zijn. Daarom hebben wij de machinebarometer in het leven geroepen! Een handige tool waarmee je gegarandeerd het juiste gereedschap kiest. Bekijk hier welke barometer het beste bij jouw project past.

De beste keuze voor elke type klusser

Of je nu twee linkerhanden hebt, een fanatieke aanpakker bent of een echte professional... Voor elk project heb je een goed stuk elektrisch gereedschap of powertool nodig. En het kiezen van een elektrisch gereedschap kan een hele klus zijn! Daarom hebben wij de machinebarometer ontworpen. Een handige tool die jou helpt in het maken van de beste keuze. Bekijk hieronder welke barometer voor jou van toepassing is en maak gemakkelijker je keuze uit ons ruime assortiment.

Machines voor de hobby-klusser

Dat jij af en toe de plank mis slaat vind je niet erg. Als hobby-klusser stel je dan ook een enkele keer jezelf voor klusjes op de proef. En als het voorkomt dat een elektrisch gereedschap in jouw handen belandt, vind je het allang fijn dat deze werkt zoals het bedoeld is. Machines met de groene barometer zijn in dit geval precies de juiste keuze voor jou!

Barometer l Hobby klusser

Machines voor de fanatieke aanpakker

Als fanatieke doe-het-zelver pak jij regelmatig een project op, klein of groot. En kent elektrisch gereedschap voor jou nog maar weinig geheimen. Een gat in de muur boren is dan ook zo gedaan! Evenals laminaat perfect op maat zagen. Je wilt betrouwbaar gereedschap voor uiteenlopende projecten? Dan is de oranje barometer voor jou de ideale match!

Barometer l semi profi

Machines voor de professionele doener

Als professional stel jij hoge eisen aan een stuk gereedschap. Want: geen powertool mag jou in de steek laten! En je wilt dan ook het beste van het beste voor jouw grote bouwprojecten. In dat geval kies je voor de rode barometer. Tools en elektrisch gereedschap die gemaakt zijn om langdurig mee te boren, zagen en frezen.

Barometer l Profi

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven