0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-11-23 om 17:53 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Een systeemwerkplaats creëren

Een systeemwerkplaats creëren

Weet je waar je hamer hangt of waar de schroevendraaiers liggen? Wie aan een project begint, wil dat ook met alle passie verwezenlijken. Het is dan heel vervelend als je waardevolle tijd verliest, omdat de steeksleutel die je dringend nodig hebt weer eens in de rommel is verdwenen. Of omdat het juiste bitje of schroefje niet te vinden is. Daarom hebben wij tips voor je!

Tips die orde scheppen!

 • Beschrijfbare werkbankgrepen voorkomen onnodig zoeken.
 • Met ladeverdelers blijft je gesorteerde werkmateriaal altijd overzichtelijk.
 • Hangkasten of wandpanelen met doorzichtige bakjes in verschillende maten, zijn ideaal voor het opbergen van kleine spullen.
 • In hoogte verstelbare hangkastplanken zorgen voor orde en flexibiliteit.
 • Gereedschapswanden met standaardhaken of speciale accessoires voor het ophangen van gereedschap zorgen voor een perfect overzicht.

Zo ziet ordening eruit!

 • 
				Systeemwerkplaats creëren HORNBACH
 • 
				Systeemwerkplaats creëren HORNBACH
 • 
				Ordenen in de werkplaats HORNBACH
 • 
				Werkstatt einrichten Inspiration 6
 • 
				Systeemwerkplaats creëren HORNBACH
 • 
				Systeemwerkplaats creëren HORNBACH

Systeemwerkplaats van KÜPPER: de werkplaats voor het leven!

Het modulaire systeem dat alles heeft: met de systeemwerkplaats van KÜPPER kun je je droom waarmaken. De afzonderlijke systeemonderdelen kun je individueel combineren en zo afstemmen dat het bij de ruimte en jouw behoefte past. En je kunt je werkplaats achteraf nog uitstekend aanvullen met andere systeemelementen van KÜPPER. Het assortiment bevat behalve werkbanken en bijzettafels ook werkplaatswagens, hoge- en materiaalkasten, kasten met laden en nog veel meer.

Orde moet er zijn, juist in de werkplaats. Want wie wil nu midden in een project naar gereedschap of schroeven zoeken? Daarom zijn er van KÜPPER ook de bijbehorende onderdelen voor het opbergen van al je gereedschap.

Made in Germany – dat geldt voor het KÜPPER-assortiment voor de systeemwerkplaats.

Bewezen kwaliteit in een oogopslag

Laden met geleiders
De laden met geleiders zorgen voor makkelijk in- en uitschuiven en een blijvende lichte loop. Inclusief uittrekblokkering. Draagvermogen tot 25 kg

Massief beukenhouten werkblad
Het 30 mm dikke, massieve beukenhouten werkblad is gemaakt met speciale verlijming tegen kromtrekken. En hij is met natuurlijke olie behandeld om stof en vuil af te weren.

Stabiele en torsievrije staalplaat
De stabiele en torsievrije staalplaat heeft een dikte van 1 mm. Dankzij de ingebrande laklaag met poedercoating is het oppervlak uiterst krasvast.

In hoogte verstelbare poten
Met de individueel in hoogte verstelbare poten kun je de oneffenheden van de ondergrond compenseren. Het schroefmechanisme zorgt dat je de poten gemakkelijk kunt stellen.

Onderhoudsinstructies

De onderdelen van de systeemwerkplaats zijn door een ingebrande laklaag met poedercoating uiterst robuust en krasvast. Voor normale reiniging is een licht bevochtigde doek voldoende.

Werkblad van massief beukenhout
Massief hout is een natuurlijk product. Omdat hout van nature werkt, kan het bij wisselingen in temperatuur en luchtvochtigheid kromtrekken. Daarom moet je het hout speciaal behandelden. We raden aan om het oppervlak elke 6 maanden met in de handel verkrijgbare plantaardige olie na te behandelen en te onderhouden. Is de houten plaat tijdens het vervoer iets kromgetrokken? Bijvoorbeeld door ongunstige weersinvloeden. Om dit op te lossen, leg je de plank plat op de grond en strijk je de naar binnen gekromde kant met olie in. Je kunt er eventueel ook nog een gewicht op leggen.

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven