Service

Trap en kast op maat - online advies

Trap en kast op maat - online advies

Ben jij bezig met het plannen van jouw kast of trap op maat en kun je wel wat hulp gebruiken? Wij bieden persoonlijk videoadvies. En als je wilt, kun je direct bij de adviseur bestellen!

Traprenovatie op maat

Trap renoveren? Bij HORNBACH kan dit allemaal op maat. Laat je trap persoonlijk afmeten en monteer het materiaal vervolgens eenvoudig zelf. Eerst nog wat advies inwinnen van een professional? Plan dan hieronder jouw adviesgesprek in!

Kasten op maat

Een kast die precies in jouw kamer past. Bij HORNBACH kun je jouw kast op maat gewoon zelf ontwerpen. In een online videogesprek bieden we hulp met het ontwerpen én we kunnen de kast ook meteen voor jou bestellen.

Wat heb ik nodig voor een online adviesgesprek?

Om een goed adviesgesprek met onze adviseurs te kunnen voeren hoeft er niets op je PC geïnstalleerd te worden! Wel heb je het volgende nodig:

  • Een e-mailadres.
  • Een goed werkende internetverbinding.
  • Een PC of een tablet met een microfoon en een luidspreker (een headset werkt het beste). Een kleiner formaat scherm (bijvoorbeeld van een mobiele telefoon) kan, maar is niet aan te bevelen.
  • Edge of Chrome als webbrowser. Internet Explorer, Safari en Firefox worden niet ondersteund.
  • Een webcam is een pré, maar geen must.
  • Vanaf een mobiel apparaat zal je de gratis App van Microsoft Teams moeten downloaden. Vanaf een laptop of PC hoef je niets te installeren, het draait dan via jouw webbrowser.

Plan hier je online adviesgesprek in

Projecten op maat