0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 29-06-22 om 23:33 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Slaapkamerverlichting kiezen

Leestijd 2 min.
Slaapkamerverlichting HORNBACH

Sfeervol en subtiel, de slaapkamer is zowel een plek om te ontspannen en bij te komen als de plek waar we dagelijks onze kleding uitkiezen. Een absolute vereiste is daarom centrale ruimteverlichting, maar ook een lichtbron bij het bed die los van de centrale verlichting kan worden bediend. Dit kan worden aangevuld met een dimmer en effectverlichting voor de kasten en de spiegel.

Verlichtingsconcepten voor de slaapkamer

Ruimteverlichting
De ruimteverlichting zorgt voor optimaal algemeen licht bij het betreden van de slaapkamer. De kasten en de vloer moeten goed verlicht zijn. Spots en plafonnières zijn hier heel geschikt voor.

Tafellampen
De lamp bij het bed, in de vorm van een tafellamp, is bij voorkeur apart schakelbaar en in het ideale geval ook dimbaar.

Wandlampen
Wie meer ruimte op zijn nachtkastje wil overhouden, kan ook kiezen voor een wandlamp in plaats van een tafellamp.

Effectverlichting
Spiegel- en effectverlichting maken de verlichting in de slaapkamer compleet en maken het kiezen van een outfit bij schaduwvrij licht eenvoudiger.

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven
HORNBACH