0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-11-23 om 16:36 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Schroevendraaiers kiezen

Schroevendraaiers kiezen

Goed handgereedschap hoort thuis in elk huishouden! Is het niet voor het vastdraaien van schroeven dan wel voor grote projecten, zoals het maken van meubels. Wij kunnen je kort en bondig vertellen welke schroevendraaier je nodig hebt!

Allerlei soorten schroevendraaiers

Schroevendraaiers gebruik je om schroeven met bepaalde schroefkoppen vast- en los te draaien. Er zijn diverse soorten schroefkoppen. Zo zijn er bijvoorbeeld kruiskop-, gleuf-, binnenzeskantschroefkoppen. Voor elke schroef vind je de passende tegenhanger! Ook in ons assortiment.

Sleufschroevendraaiers (SL):
voor lengte- of platte sleufschroeven.

Kruiskopschroevendraaiers (SL):
bijvoorbeeld speciaal voor Phillips- (PH) en Pozidrive- (PZ) schroeven.

Torx-schroevendraaiers (TX):
hebben de vorm van een ster.

Schroevendraaiers met inwendige vertanding (XZN):
voor schroefkoppen met meervoudige vertanding.

Zeskantschroevendraaiers:
voor schroefkoppen met binnen- of buitenzeskant.

Schroevendraaiers met extra functie

Schroevendraaiers voor dagelijks gebruik! Bij HORNBACH vind je schroevendraaiers met een extra functie. Zo kun je denken aan:

Isolatie
Om het risico van een elektrische schok te verminderen bestaan er geïsoleerde schroevendraaiers. Vooral bij elektrische installaties moet je een schroevendraaier gebruiken, die goedgekeurd is voor het werken met spanningvoerende delen!

Magnetisch lemmet
Gewoon handig! Sommige schroevendraaiers hebben een magnetisch lemmet. Daarmee kunnen schroefkoppen gemakkelijker tegen het gereedschap worden gehouden en wordt het vervelende vallen van schroeven voorkomen.

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven