0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-11-23 om 17:54 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Scheidingswand kort uitgelegd

Scheidingswand kort uitgelegd

De badkamer, slaapkamer of woonkamer – elke kamer kun je met lichtgewicht wanden onderverdelen. Met het juiste materiaal kun je er zelfs voor zorgen dat deze wanden aan diverse eisen voldoen op het gebied van geluidsdichtheid en brandwerendheid.

De badkamer, slaapkamer of woonkamer – elke kamer kun je met lichtgewicht wanden onderverdelen. Met het juiste materiaal kun je er zelfs voor zorgen dat deze wanden aan diverse eisen voldoen op het gebied van geluidsdichtheid en brandwerendheid. Door de constructieve opbouw van de wand kun je alle sanitaire voorzieningen, leidingen en elektrische aansluitingen gemakkelijk in de wand installeren.

Het oppervlak van de lichtgewicht wanden vormt de ideale ondergrond voor diverse soorten verf, behang, tegels of decoratief pleisterwerk. Stellingen of hangkasten kun je veilig met hollewandpluggen bevestigen en ook de inbouw van deuren of ramen kun je op deze manier zonder problemen realiseren. Bijna alles is dus mogelijk! Scheidingswanden zijn een voordelig alternatief voor massieve muren, zolang ze geen statische functie hebben, want het zijn geen dragende wanden.

  • 
				Scheidingswand kort uitgelegd . HORNBACH . 1
  • 
				Scheidingswand kort uitgelegd . HORNBACH . 2
  • 
				Scheidingswand kort uitgelegd . HORNBACH . 3
  • 
				Scheidingswand kort uitgelegd . HORNBACH . 4
  • 
				Scheidingswand kort uitgelegd . HORNBACH . 5
  • 
				Scheidingswand kort uitgelegd . HORNBACH . 6
  • 
				Scheidingswand kort uitgelegd . HORNBACH . 7
  • 
				Scheidingswand kort uitgelegd . HORNBACH . 8
  • 
				Scheidingswand kort uitgelegd . HORNBACH . 9

Een goede voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bedenk daarom voordat je begint waar bijvoorbeeld een deur moet komen en waar je elektrische aansluitingen en lichtschakelaars wilt hebben. Misschien wil je wel een badkamer op de zolder maken, dan moet je natuurlijk nu al rekening houden met de sanitaire voorzieningen. Soms is hier het plaatsen van een voorzetwand, waarachter je de leidingen en buizen wegwerkt, de ideale oplossing.

Veel mogelijkheden

Wil je een extra opslagruimte, zorgen voor indirecte verlichting, een functionele televisiehoek creëren of heb je een vrouw die verlangt naar een inloopkast? Jouw ideeën kennen geen grenzen, dankzij het plaatsen van scheidingswanden!

Zo werkt 't!

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven