0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-11-23 om 18:01 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Merk

ROTH LANGE - het merk

ROTH LANGE - het merk

Maak je huis klaar voor de 21e eeuw met de schakelaars en wandcontactdozen van ROTH LANGE! Bekijk hier alle functies, fraaie vormgeving en modern design van de producten van ROTH LANGE!

Maak je huis klaar voor de 21e eeuw met de schakelaars en wandcontactdozen van Roth Lange! Wie denkt er bij het bouwen van een nieuw huis of het verbouwen van je huidige woning al aan de schakelaars en stopcontacten? Eigenlijk zou je dat wel moeten doen, want het zijn juist de kleine dingen die de inrichting bijzonder en makkelijker maken.

De wereld van de schakelaars en wandcontactdozen (wcd) heeft de afgelopen jaren ook op het gebied van nieuwe functies, fraaie vormgeving en modern design niet stil gestaan en biedt talrijke opties.

Dit is waar het merk ROTH LANGE voor staat

Breng je huis in topvorm! Vaak zijn het juist de kleine dingen die de inrichting echt bijzonder maken!

 • Alle ROTH LANGE producten worden individueel getest volgens de strengste eisen,
 • is een hoogwaardig merk met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding,
 • biedt je een veelzijdig assortiment,
 • en een fabrieksgarantie voor productie of materiële gebreken van 5 jaar.

Producten van ROTH LANGE

Ervaar de talloze opties van ROTH LANGE. Of het nu gaat om de keuken, woonkamer, badkamer of kelder. Voor elke ruimte vind je de juiste schakelaar! Dankzij de vele combinatiemogelijkheden zijn er geen grenzen aan jouw creativiteit. En als je die vervelende kabels wilt laten verdwijnen, heeft ROTH LANGE met zijn kabelgoten de perfecte oplossing voor je.

Nu is het jouw beurt! Richt jouw huis in zoals jij dat wilt.

Inbouw schakelaarseries

De productlijnen van Roth Lange 'Basic', 'Plus' en 'Primo' zijn de perfecte aanvulling voor een sfeervol huis. Kies uit de talrijke variaties precies datgene wat je mooi vindt en het beste bij je inrichting past.

De frames, covers en knoppen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof met UV-bescherming om verkleuring en vervaging te voorkomen.

Schakelaarserie ROTH LANGE Basic

Schakelaarserie ROTH LANGE Basic . HORNBACH

Meestal wordt de kleur van het frame passend gekozen bij die van de schakelaar. In moderne interieurs zie je echter steeds vaker kleurcombinaties die zijn afgestemd op de specifieke woon- en werkomgeving.

De Basic schakelaarserie is verkrijgbaar in de kleuren Ultrawit, Zwartgrijs, Bruin en Titanium.

Deze schakelaarserie, gemaakt van hoogwaardig kunststof, wordt gebruikt in binnenruimtes zoals de hal, gang, woonkamer, slaapkamer en werkruimtes.

 • 
				roth lange basic 01
 • 
				roth lange basic 02
 • 
				roth lange basic 03

Schakelaarserie ROTH LANGE Plus

Schakelaarserie ROTH LANGE Plus . HORNBACH

De installatie gebeurt na het inbouwen en biedt bescherming volgens de IP20-norm. Dat betekent dat objecten met een grootte van 12,5 mm of meer en aanrakingen met de vingers geen schade kunnen veroorzaken.De Plus-serie is speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis, vooral in droge ruimtes. Je kunt de Plus-serie van ROTH LANGE naar eigen wens combineren.

De Plus-schakelaarserie is verkrijgbaar in de kleuren Zilverplus en Ultrawit.

Deze eenvoudige serie geeft de finishing touch aan je ruimte en zorgt ervoor dat je muren er altijd netjes uitzien.

 • 
				Schakelaarserie ROTH LANGE Plus . HORNBACH
 • 
				Schakelaarserie ROTH LANGE Plus . HORNBACH

Schakelaarserie ROTH LANGE Primo

roth lange primo stimmung

De ROTH LANGE Primo-serie is bedoeld voor gebruik binnenshuis en wordt onder de pleisterlaag gemonteerd.

Je hebt de keuze uit verschillende kleuren, zoals Aluprimo, Aluminiummat, Signaalwit, Zwartgrijs en Alu-Glanzchrom.

Om persoonlijke composities te creëren die passen bij je woon- en werkomgeving. De stopcontacten zien er subtiel uit wanneer ze worden gebruikt met een frame in dezelfde kleur.

 • 
				ROTH LANGE Primo . HORNBACH
 • 
				ROTH LANGE Primo . HORNBACH
 • 
				ROTH LANGE Primo . HORNBACH
 • 
				ROTH LANGE Primo . HORNBACH

Innovatieve technologieën en functies

Gepatenteerd, doorlusbaar contactelement

Het Roth Lange contactelement is standaard voorzien van tweezijdige aansluitingen. Dat heeft als voordeel dat je het stopcontact heel eenvoudig zonder extra bedradingsrompslomp in een bestaande leiding kunt plaatsen.

Contactelement . HORNBACH

Gepatenteerd, multifunctioneel basiselement

Iedere drukknop kan door de trekveer te verwijderen ook als wisselschakelaar worden gebruikt.

Basiselement . HORNBACH

Modern kleurenconcept

Met de drie aantrekkelijke series in 14 kleuren zijn talloze kleurencombinaties mogelijk. Kies daarbij je favoriete afdekraam en de juiste knop uit en klaar is je eigen schakelaar. Zo zorg je voor lichtpuntjes in iedere muur.

ROTH LANGE . Modern kleurenconcept . HORNBACH

Functionaliteit en veiligheid

Voor een perfecte installatie is op de achterkant van iedere schakelaar het schakelschema afgebeeld. En voor de installatie van de verschillende elektronische elementen (zoals dimmer, temperatuurregelaar, elektronische jaloezieschakelaar) vind je in de verpakking een gebruiks- en installatiehandleiding. Houd er rekening mee dat werkzaamheden aan elektra alleen door elektriciens uitgevoerd mogen worden!

Schakelaarseries voor vochtige ruimtes

De ROTH LANGE schakelaarseries voor vochtige ruimtes biedt dankzij de geïnjecteerde afdichting beschermingsklasse IP55. Hierdoor is deze perfect geschikt voor gebruik buitenshuis zonder beschutting. Zelfs regenbuien of water van een tuinslang deren de elektronica niet.

De ROTH LANGE schakelaarseries voor vochtige ruimtes . HORNBACH

De IP-code

De IP-code beschrijft de beschermingsgraad van de behuizing en bestaat uit twee cijfers. Het eerste cijfer geeft aan hoe goed de behuizing beschermd is tegen externe voorwerpen. Het cijfer 5 geeft aan dat de behuizing beschermd is tegen externe voorwerpen kleiner dan 1 mm. Het tweede cijfer beschrijft de bescherming tegen water. Hier betekent het cijfer 5 dat de behuizing zelfs beschermd is tegen waterstralen.

IP55
Mate van bescherming tegen het binnendringen van vreemde voorwerpen Mate van bescherming in vochtige en natte omgevingen
Geen bescherming (diameter > 50 mm) 0 0 Geen bescherming
Bescherming tegen vaste voorwerpen (< 50 mm) 1 1 Bescherming tegen druppelend water
Bescherming tegen vaste voorwerpen (< 12 mm) 2 2 Bescherming tegen druppelend water wanneer de behuizing tot 15° gekanteld is
Bescherming tegen vaste voorwerpen (< 2,5 mm) 3 3 Bescherming tegen spatwater
Bescherming tegen vaste voorwerpen (< 1 mm) 4 4 Bescherming tegen spatwater
Volledige bescherming tegen contact en stofdicht 5 5 Bescherming tegen waterstralen
Volledige bescherming tegen contact en stofdicht 6 6 Bescherming tegen sterke waterstralen
7 Bescherming tegen tijdelijke onderdompeling
8e Bescherming tegen constante onderdompeling
9K Bescherming tegen water tijdens hogedruk-/stoomstraalreiniging

Kenmerken van de schakelaarserie voor vochtige ruimtes

Alle stopcontacten zijn voorzien van een dubbelzijdig aan te sluiten basis en maken schroefloze klemmen mogelijk. De aansluitruimte is ruim bemeten. Alle apparaten hebben aan de ene zijde een eenvoudige kabelinvoer en aan de andere zijde een kabelinvoer voor twee draden. De producten in deze serie zijn standaard uitgerust met een labelveld.

VDE-certificering

Alle schakelaarseries voor vochtige ruimtes van Roth Lange dragen het VDE-keurmerk. Dit markeert de conformiteit met de VDE-voorschriften of Europese en internationaal geharmoniseerde normen voor elektronische producten. Het bevestigt de naleving van de beschermingseisen van de geldende richtlijnen. Het omvat ook producten volgens de Productveiligheidswet.

VDE certificering . HORNBACH

Elektrische werkzaamheden mogen alleen worden uitgevoerd door gekwalificeerde elektriciens!

Elektriciens met vakbekwaamheid . HORNBACH

Kabelgoten

De ROTH LANGE kabelgoten maken een tijdbesparende installatie mogelijk en bieden robuust materiaal, waardoor een nette elektrische installatie gegarandeerd is.

De ROTH LANGE kabelgoten zijn verkrijgbaar in puur wit en hebben een lengte van 2 meter, beschikbaar in verschillende maten: 15x15, 30x15, 30x30, 60x40 en 110x60 mm. Als accessoire zijn er eindplaten beschikbaar voor de kabelgoten van 60x40 en 110x60 mm om een schone installatie te verzekeren.

De maten 15x15 mm en 15x30 mm zijn ook verkrijgbaar in het bruin.

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven