0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-06-22 om 01:49 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Roth Lange - het merk

Leestijd 4 min.
Roth Lange het merk . HORNBACH

Maak je huis klaar voor de 21e eeuw met de schakelaars en wandcontactdozen van Roth Lange! Bekijk hier alle functies, fraaie vormgeving en modern design van de producten van Roth Lange!

Maak je huis klaar voor de 21e eeuw met de schakelaars en wandcontactdozen van Roth Lange! Wie denkt er bij het bouwen van een nieuw huis of het verbouwen van je huidige woning al aan de schakelaars en stopcontacten? Eigenlijk zou je dat wel moeten doen, want het zijn juist de kleine dingen die de inrichting bijzonder en makkelijker maken.

De wereld van de schakelaars en wandcontactdozen (wcd) heeft de afgelopen jaren ook op het gebied van nieuwe functies, fraaie vormgeving en modern design niet stil gestaan en biedt talrijke opties.

Dit is waar Roth Lange voor staat

  • Alle Roth Lange schakelaars en stopcontacten zijn in Duitsland ontwikkeld en vervaardigd in een DIN ISO 9001 gecertificeerde productie. Dit zorgt voor de hoogste functionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid.
  • Alle Roth Lange producten worden individueel getest volgens de strengste eisen.

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van de producten en willen jou daar ook graag van overtuigen. Om die reden geven wij een fabrieksgarantie voor productie of materiële gebreken van 5 jaar op producten van Roth Lange.

Alle schakelmateriaal en wandcontactdozen van het merk Roth Lange worden ontwikkeld om een merk van hoge kwaliteit met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

De lijst, afdekkingen en wippen zijn gemaakt van hoogwaardig UV gestabiliseerd kunststof. Dit voorkomt vergeling en vervaging en zo behoud je zo lang mogelijk 'de eerst dag'-look.

Roth Lange biedt je een veelzijdig assortiment. Van wandcontactdozen en inbouwschakelaars tot dimmers en jalouzieschakelaars.

Productlijnen: Basic, Plus en Primo

De productlijnen van Roth Lange 'Basic', 'Plus' en 'Primo' zijn de perfecte aanvulling voor een sfeervol huis. Kies uit de talrijke variaties precies datgene wat je mooi vindt en het beste bij je inrichting past.

Innovatieve technologieën en functies

Contactelement . HORNBACH

Gepatenteerd, doorlusbaar contactelement

Het Roth Lange contactelement is standaard voorzien van tweezijdige aansluitingen. Dat heeft als voordeel dat je het stopcontact heel eenvoudig zonder extra bedradingsrompslomp in een bestaande leiding kunt plaatsen.

Basiselement . HORNBACH

Gepatenteerd, multifunctioneel basiselement

Iedere drukknop kan door de trekveer te verwijderen ook als wisselschakelaar worden gebruikt.

Breng frisse kleuraccenten aan in je huis

Kleurenconcept . HORNBACH

Modern kleurenconcept

Met de drie aantrekkelijke series in 14 kleuren zijn talloze kleurencombinaties mogelijk. Kies daarbij je favoriete afdekraam en de juiste knop uit en klaar is je eigen schakelaar. Zo zorg je voor lichtpuntjes in iedere muur.

Functionaliteit en veiligheid

Voor een perfecte installatie is op de achterkant van iedere schakelaar het schakelschema afgebeeld. En voor de installatie van de verschillende elektronische elementen (zoals dimmer, temperatuurregelaar, elektronische jaloezieschakelaar) vind je in de verpakking een gebruiks- en installatiehandleiding. Houd er rekening mee dat werkzaamheden aan elektra alleen door elektriciens uitgevoerd mogen worden!

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven
HORNBACH