0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 29-09-23 om 09:40 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Onderhoud en reiniging van kranen

Onderhoud en reiniging van kranen

Het juiste onderhoud en een goede reiniging van kranen - advies van HORNBACH.

We hebben een aantal praktische reinigings- en onderhoudstips voor kranen voor je samengesteld. Zo kun je nog langer plezier beleven aan je nieuwe kraan!

  • Breng reinigingsmiddelen nooit direct op kranen of douchekoppen aan, maar gebruik hiervoor een zachte doek om zo het oppervlak te reinigen.
  • Spoel daarna de kraan en/of de douchekop af met helder water.
  • Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen of robuuste reinigingsmethoden! Daardoor kan het oppervlak en, in het slechtste geval, het binnenwerk van de kraan beschadigd raken.
  • Gebruik geen reinigingsmiddelen die zoutzuur, mierenzuur, chloorbleekloog of azijnzuur bevatten. Deze stoffen kunnen jouw kraan ernstig beschadigen.

Let op: Als de kraan door onjuiste behandeling beschadigd raakt, vervalt de garantie. Houd rekening met de aanwijzingen van de fabrikant omtrent reiniging en onderhoud van kranen.

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven