0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 06-12-23 om 01:29 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Home Protect - het merk

Home Protect - het merk

Zeg vaarwel tegen insectenbeten en geniet van een zorgeloze, insectenvrije leefomgeving met Home Protect!

Dit is waar het merk Home Protect voor staat

Home Protect is gespecialiseerd in insectenwering en beschermt jouw huis tegen ongewenste insecten. Home Protect vertrouwt op de innovatieve productontwikkeling vanuit Duitsland en sluit daarom geen compromissen als het gaat om kwaliteit. Of het nu gaat om je huis, de camping of op reis bent en of je nou een modern of landelijk huis hebt: met Home Protect vind je de beste insectenweringsoplossing voor je huis.

  • Bij Home Protect komen functionaliteit en uitstraling samen.
  • Home Protect biedt een uitgebreid productassortiment - met eenvoudige bediening en montage.
  • Home Protect richt zich op een lange levensduur en hoge normen en heeft daarom op veel producten garantie.

Vind jouw perfecte Home Protect hor

De meest veelzijdige producten van Home Protect zijn de horren op maat. Wij maken het door jou gekozen bouwpakket nauwkeurig op maat en bezorgen het rechtstreeks bij je thuis. Je hoeft de op maat gemaakte onderdelen van het bouwpakket alleen nog maar in elkaar te zetten en de hor te plaatsen. Wil je liever de onderdelen ook door ons in elkaar laten zetten? Geen probleem! Door de hor door ons in elkaar te laten zetten hoef je hem alleen nog maar te plaatsen en klaar!

Horren voor ramen

Home Protect biedt horren voor ramen van hoge kwaliteit. De horren zijn eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te monteren. Voor ramen worden onder andere inzethorren en rolhorren gebruikt.

Inzethorren

Inzethorren voor je ramen bieden een hoogwaardige en duurzame oplossing. Het horgaas zit in een stevig frame en is eenvoudig te monteren. Inzethorren kunnen zonder lijmen of boren met een schroefverbinding in ophangveer in het raam geklemd worden.

Rolhorren

Een hor die goed te verbergen is en alsnog bescherming biedt? Dat kan met de rolhorren van Home Protect. De rolhorren zijn eenvoudig te installeren en bieden optimale bescherming tegen insecten. Met een klemsysteem of montagelijm kunnen de rolhorren snel worden gemonteerd! Bij sommige ramen kan dit zelfs direct op het metselwerk.

Insectenwering voor dakramen

Ook voor dakramen vind je bij Home Protect een passende oplossing. Hier kun je kiezen uit horgaas met een frame of plisséhorren.

Horren voor deuren

Ook horren voor deuren vind je in het Home Protect assortiment. Van schuif- en draaideuren tot lamellen!

Schuif- en draaideurhorren

De Home Protect schuif- en draaideuren met horgaas bieden je - als je hiervoor thuis genoeg ruimte hebt - een oplossing tegen insecten. Ook deze horren kunnen bevestigd worden zonder te boren.

Lamellenhorren

In plaats van een vast gemonteerde hordeur vind je bij Home Protect ook lamellen. De lamellenhorren zijn niet alleen meer betaalbaar, maar zijn ook envoudig te monteren en laten geen resten achter wanneer je deze weer wilt verwijderen. Ideaal!

Flexibele oplossingen

Als je flexibel wil blijven en je insectenwering snel wil monteren en demonteren, dan zijn klamboes of eenvoudig horgaas zonder een frame het juiste alternatief.

Klamboes

Een goedkoop alternatief voor horren zijn klamboes. Niet alleen voor de slaapkamer, maar ook voor het balkon en terras. Het innovatieve steeksysteem van de montagering maakt een snelle en eenvoudige montage mogelijk. Wanneer de klamboe niet in gebruik is, kan deze eenvoudig weer worden weggehaald. Een klamboe is niet alleen een goede oplossing tegen insecten maar zorgt ook voor een vakantiesfeer!

Vliegengaas

Een ander voordelig alternatief voor zowel deuren als ramen is eenvoudig horgaas zonder een frame. Ze bieden gedeeltelijk extra functies zoals een geïntegreerde zon- of pollenbescherming en zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende maten, stofsoorten en kleuren.

Garantievoorwaarden

Home Protect biedt je een lange garantieduur zodat je een lange tijd beschermd bent tegen ongenode gasten. Hoeveel garantie van toepassing is, staat direct op het artikel vermeld.

Home Protect biedt je 12 jaar garantie op alle premium aluminium bouwpakketten.

Hier kun je de garantievoorwaarden downloaden en afdrukken:

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven