Door drukte kan de bezorging langer duren. Winkelen op afspraak is mogelijk. Plan hier je bezoek!

0 Verlanglijst 0 Winkelwagen

Garantiebepalingen vloerverwarming

Garantiebepaling vloerverwarming . HORNBACH

Wat zijn de garantiebepalingen van vloerverwarming bij HORNBACH? Je leest het hier!

Leestijd 2 min.

Bij een deskundige installatie van de vloerverwarming overeenkomstig de instructies van de fabrikant bedraagt de garantieperiode bij de kwaliteitsfabrikant Veria 12 jaar ('Quickmat') of 10 jaar ('Aquamat').

De garantie heeft betrekking op productgebreken en fouten als gevolg van fabricage-, constructie- of materiaalfouten. In dat geval wordt de vloerverwarming door de producent gerepareerd of gratis door een gelijkwaardig product vervangen.

De garantie is niet van toepassing indien:

  • het product niet deskundig, volgens de installatiehandleiding, is gelegd en in bedrijf is genomen.
  • de aansluiting van de vloerverwarming niet is uitgevoerd door een geautoriseerd elektricien.
  • de fout terug is te voeren op een ondeskundige of onjuiste vloerconstructie.

Belangrijk: Voorwaarde voor de garantie is de correct ingevulde meegeleverde garantieverklaring die je bij een eventuele klacht dient te overleggen. De garantie is niet van toepassing bij indirecte kosten of voortvloeiende kosten zoals bijvoorbeeld voor het opsporen van fouten, demonteren van het product of reparatie van de vloer, enzovoorts.

Omdat je bij het leggen met het oog op de garantiebepalingen alles goed doet, hebben we de belangrijkste tips voor het leggen voor je verzameld.

  • Voor het leggen van elektrische verwarmingsmatten moet je de weerstand met een ohmmeter meten en op de garantiekaart noteren.
  • Verwarmingsmatten mogen niet over dilatatievoegen worden gelegd.
  • Verwarmingsleidingen en aansluitleidingen mogen nooit gekruist of geknikt worden. Tevens moeten ze over de volle lengte zijn zijn ingebed in de dekvloer, plamuurmassa of tegellijm.
  • Voordat je de nieuwe vloerbedekking legt, moet een elektricien de montage controleren en goedkeuren. Hij sluit de matten en de thermostaat aan en noteert eventueel de weerstandswaarde van de verwarmingsgeleider in de meegeleverde tabel.

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x