0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-02-24 om 00:57 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Digitale meettechniek

Digitale meettechniek

Stel je eens voor, je hebt maar één waarde verkeerd berekend: de planning kan niet meer gehaald worden en je project dreigt te mislukken...

Meten, detecteren en waterpas maken

Stel je eens voor, je hebt maar één waarde verkeerd berekend: de planning kan niet meer gehaald worden en je project dreigt te mislukken... Digitale meetapparatuur biedt een optimale oplossing voor renovatie- en saneringswerk in je eigen huis. De apparaten zijn veelzijdig, eenvoudig in gebruik en precies in de uitvoering. Denk aan:

 • Het afmeten van meubelstukken voor het inrichten van je huis.
 • Het meten van oppervlakken om de juiste hoeveelheid benodigd materiaal te bepalen.
 • Het berekenen van de lengte, breedte en hoogte van een ruimte.
 • Het uitlijnen van schilderijen en planken in een rechte hoek.
 • Het precies aanbrengen van lijsten en rails.
 • Het opsporen van koudebruggen en schimmel.
 • Het zichtbaar maken van leidingen, buizen, etc.

 • 
				tsr insp kruis lijnlaser 1200x800

  Kruis- en lijnlaser

  Precies waterpas maken

 • 
				tsr insp laser meter 1200x800

  Laserafstandsmeter

  Lengte, oppervlakte en volume precies bepalen

 • 
				tsr insp kruis thermodetector 1200x800

  Thermodetector

  Koudebruggen zichtbaar maken

 • 
				tsr insp kruis meetapparaat 1200x800

  Leidingzoekers

  Leidingen en buizen opsporen

Meten is weten

Wil je weten welk meetinstrument je nodig hebt? Wij hebben een overzichtje voor je gemaakt. En een tip: Wees niet meer tevreden met 'ongeveer'. Digitale meetinstrumenten zijn innovatieve allrounders.

Kruis- en lijnlaser Alles waterpas krijgen: met een waterpasinstrument is dat geen enkel probleem! Hiermee maak je rechte hoeken waar je maar wilt. Dankzij moderne lasertechniek en eenvoudige bediening hoort het gecompliceerde uitlijnen van objecten tot het verleden.

Projecteer verticale, horizontale en diagonale laserstralen op de muur en lijn schilderijen en lijsten etc. snel en precies uit. Een verstelbaar statief is ook beschikbaar; deze zorgt dat je altijd en overal een stabiele basis hebt.
Laserafstandsmeter Klein maar fijn! De laserafstandsmeter is voorzien van de modernste lasertechniek, waarmee je afstanden, lengtes en de inhoud van ruimtes heel eenvoudig tot op de millimeter nauwkeurig kunt berekenen. Het doel wordt met het apparaat gescand, waarna een druk op de knop voldoende is om het meetresultaat te zien te krijgen. Kinderspel!

De afstandsmeter met geïntegreerde hulp om het doel te bepalen levert je, afhankelijk van de uitvoering, accurate meetresultaten tot een afstand van 50 meter. Scherpe en kleine hoeken worden door middel van een aanslagpen eveneens heel precies gemeten. Het uitlijnen wordt door de zogenaamde libel makkelijk gemaakt.
Thermodetector Energie besparen en gezonder leven terwijl je het binnenklimaat aangenamer maakt! Met een thermodetector meet je de exacte temperatuur van de lucht en oppervlakken in de ruimte, spoor je verstopte koudebruggen op of vind je plekken waar zich mogelijk schimmel bevindt. En dat in het hele huis. Vooral vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens.

Eén druk op de knop is genoeg om alle informatie over temperatuur en vocht in de ruimte te verkrijgen.
Leidingzoeker Heb je röntgenogen? Nee? Dan is een leidingzoeker onmisbaar als je in muren wilt boren. Hij spoort elektrische leidingen en buizen op, maar ook metalen of houten draagbalken, zodat je bij het boren geen 'zwart gat' creëert.

Je hoeft alleen maar het apparaat aan te zetten, op de plek te richten waar je wilt boren en het resultaat kun je zo aflezen. Geeft het apparaat 'groen licht', dan kun je veilig en naar hartelust boren. Als het controlelampje rood kleurt, kun je beter niet op die plek boren!
naar boven