0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-11-23 om 18:28 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Yogamatten


6 resultaten
Fitness ondermat zwart 90x200 cm
(2)
34,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Yogamat antraciet 60x180 cm
14,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Advies
Hoe kies je het juiste vloerkleed?

Hoe kies je het juiste vloerkleed?

Een vloerkleed maakt je ruimte sfeervol. Maar hoe groot moet het vloerkleed zijn? En hoe leg je die uiteindelijk neer in combinatie met jouw meubels. Wij geven je alle tips voor het juiste formaat vloerkleed!

Yogamat turquoise 60x180 cm
(1)
14,95 € * / Stuks
op dit moment niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Yogamat pink 60x180 cm
14,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Yogamat violet 60x180 cm
14,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 6 van 6 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Populaire filters in het assortiment Yogamatten

Yogamatten kopen bij HORNBACH

Opzoek naar een fijne yogamat om allerlei oefeningen op te kunnen doen? Bij HORNBACH hebben we een ruim assoritment aan yogamatten. Zo kun je kiezne uit verschillende maten. Groot kan handig zijn zodat je voldoende ruimte hebt tijdens je oefeningen. En een kleinere yogamat kan weer handiger zijn als je veel op pad gaat met je mat. Verder kan je de yogamatten ook in verschillende kleuren vinden. Kies een kleur die jij het mooiste vindt, en start je oefeningen! Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, en dus ook op yogamatten. Zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Dikke yogamat

Ben jij specifiek opzoek naar een dikke yogamat? Dit zodat je tijdens je oefeningen niks van de vloer voelt. Dan kan de yogamat van 8 mm iets zijn voor je. Welke yogamat bij jou past hangt af van je persoonlijke voorkeur. Wij zorgen in ieder geval dat we een yogamat van jouw voorkeur in ons assortiment hebben. Heb je vragen over onze yogamatten? Kom dan langs in onze winkel, ons personeel helpt je graag verder. Doe jij graag oefeningen thuis? Dan is het wel zo fijn om een rustige ruimte om je heen te creeëren. Gebruik bijvoorbeeld decoratieve opbergboxen om spullen in op te bergen, of steek een paar kaarsen aan.

Start hier je project:

naar boven