0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 08-02-23 om 11:33 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Antislipmatten & ondertapijten


6 resultaten(15 varianten)
Antislipmat wit 60x120 cm
4 varianten
(3)
4,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
KAYOOM Antislipmat wit 190x280 cm
Kayoom
(1)
28,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Ondertapijt Sky wit 60x330 cm
5 varianten
11,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Overzicht
Alles over vloerbedekking

Alles over vloerbedekking

Creëer een nieuwe look in huis en laat jouw project van de grond komen! Leg zelf je vloerbedekking handleidingen, tips en adviezen die we voor je hebben samengesteld!

Ondertapijt Sky wit 80x340 cm
14,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Antislipmat vlies wit 60x120 cm
3 varianten
(1)
7,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Tapijtnaadband beige 5x500 cm
(2)
6,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 6 van 6 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Antislipmatten & ondertapijten

Populaire filters in het assortiment Antislipmatten & ondertapijten

Antislipmatten en ondertapijten kopen bij HORNBACH

vloersymbool antislip . HORNBACH

Jij gaat voor veilig en bent op zoek naar de geschikte antislipmat voor bijvoorbeeld in de badkamer. Dat is in onze ogen een verstandige keuze. Je kunt de anti-slip voor diverse doeleinden inzetten. Het principe blijft natuurlijk hetzelfde; het voorkomen dat jij of je geliefde uitglijdt. Door onze laagste prijsgarantie ben je met al onze producten goedkoper uit dan bij de concurrent. Daarnaast bieden wij je een ruim assortiment aan antislipmatten waar jij altijd in slaagt! En irriteer jij je af en toe dat je vloerkleed wegglijd van jouw vloer? Dit kun je voorkomen met een ondertapijt!

Goed voorbereid, veilig met antislipmatten

Veiligheid voorop, dat is wat wij denken. Daarom hebben wij dit diverse assortiment. Het uitglijden in de badkamer is zo gebeurd. Het erge is dat je in de badkamer in een vrij kleine ruimte bent waar je lelijk kan vallen op verschillende hoeken. Bijvoorbeeld de hoek van het badkamermeubel, het toilet en ga zo maar door. Voorkom dit met een antislipmat! Als dit voor jou nou de ideale oplossing is en je meer informatie wilt over de verschillende soorten onderkleden en de toepassing hiervan? Laat je dan niet tegenhouden en kom razendsnel in jouw HORNBACH vestiging langs voor uitgebreid advies van ons vakkundig personeel.

Tips voor een veilige woning

Nog een stapje verder in woonveiligheid? Bekijk alles over brandveiligheid. Zorg daarnaast dat jouw huis veilig is ingericht voor kinderen met kindveilige raamdecoratie.

De beste antislipmatten en ondertapijten bestel je eenvoudig online

Wil je je antislipmatten en ondertapijte zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!naar boven