0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 03-02-23 om 13:48 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Kunststofmatten


10 resultaten
Top-artikel
Deurmat borstels Fantastic antraciet 38,5x59cm
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Kunststofmat Spaghetti antraciet 120 cm breed (van de rol)
37,95 € * / m²
(45,54 € * / m)
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Kunststofmat Spaghetti rood 120 cm breed (van de rol)
37,95 € * / m²
(45,54 € * / m)
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 10 van 10 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Kunststofmatten

Kunststof mat kopen bij HORNBACH

Een goede deurmat heet iedereen welkom! Zo’n deurmat met “welkom” heb je natuurlijk allang binnen liggen. Maar tijdens regenbuien en modderplassen wil jij dat je huis en vloer schoon blijven. Dan is een buitenmat de uitkomst! Dit zijn deurmatten van kunststof. Ze zijn stevig, slijten bijna niet en zijn ook makkelijk om weer schoon te maken. Ze zijn vergelijkbaar met de droogloopmat en schoonloopmat, hoewel de kunststof matten vooral het vuil van buiten tegenhouden. Je komt dus met redelijk droge en schone schoenen je hal binnen. Tijdens die regenbuien is het natuurlijk ook gauw uitglijden geblazen. Vandaar de buitenmat die weer uitkomst biedt als antislipmat! De kunststof deurmat is er in verschillende variaties, denk aan kleur, grootte en grofheid. Koop daarom je kunststof mat bij HORNBACH.

Verschillende soorten deurmatten

Natuurlijk kun je allerlei soorten deurmatten binnen of buiten leggen. Een kunststof mat heeft echt een extra voordeel: ze zijn grover, dus vuil en modder blijft buiten. Dan kun je daarna je voeten droog vegen op de deurmat binnen. De deurmat voor buiten is er in verschillende uitvoeringen. Denk aan buitenmat die lijkt op kunstgras, of een mat die op maat te bestellen is! Er zijn ook deurmatten van kunststof met borstels, zowel grof als fijn. Sowieso zijn de kunststof matten antislip en weersbestendig, met een hoge slijtvastheid. Zoals je ziet, bij HORNBACH heb je ruim aanbod aan deurmatten, zowel voor binnen als buiten.

Zo hou je vloer altijd schoon

Voordeur monteren? Vergeet jouw project niet af te maken met een goede deurmat. Een kunststof mat houdt veel vuil tegen. Het mooie is dat ze voor buiten en binnen zijn!

Daarnaast is het belangrijk dat je op plekken waar veel in- en uitloop met buiten is, je vloer goed onderhouden wordt. Reinig en onderhoud je vloer op deze plekken dus goed!

De beste kunststof matten bestel je eenvoudig online

Wil je je kunststof mat zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!naar boven