0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
24-12-2023 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 10-12-23 om 15:23 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Aluminium matten


6 resultaten(7 varianten)
Top-artikel
MD ENTREE Deurmat aluminium Calypso 40x60 cm
Online bestellenniet reserveerbaar
op dit moment niet online bestelbaarReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
DURAL Deurmat Duraway aluminium zwart 40x60 cm
2 varianten
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 6 van 6 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Aluminium matten

Aluminium matten kopen bij HORNBACH

Een deurmat bij je buitendeur kan erg fijn zijn. Zo krijg je namelijk geen viezigheid in je huis en op je vloer. Viezigheid als modder blijft namelijk aan de schoenveger zitten. Toch staat de klassieke schoenveger niet mooi in elk huis. Ook is het niet altijd praktisch, omdat ze slijten. In dat geval kan je een aluminium mat gebruiken. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan schoenvegers. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Een aluminium mat voor een moderne look

Aluminium is een erg modern materiaal. Het ziet er uit als van deze tijd en dat wil je natuurlijk ook als je een modern huis hebt. Daarom gebruik je voor een moderne look een aluminium mat. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het voordeel van een deze mat is ook dat deze niet snel zal slijten. Wil je meer informatie over het gebruik van een deurmat in jouw huis? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundig personeel.

Zo hou je vloer altijd schoon

Wanneer je een nieuwe voordeur monteert kun je overwegen om een aluminium deurmat neer te leggen. Je zal hierdoor net wat minder vaak je vloer hoeven dweilen.

Is je vloer ondanks jouw aluminium deurmat toch nog af en toe vies of nat in de hal? Zorg dan dat je hem op z'n minst goed onderhoudt en reinigt. Samen met deze robuuste mat zal jouw vloer tegen een stootje kunnen.

De beste aluminium deurmatten bestel je eenvoudig online

Wil je je aluminium deurmatten zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!


naar boven