0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-09-23 om 05:52 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Droogloopmatten


11 resultaten(20 varianten)
Top-artikel
HAMAT Droogloopmat Clean Twist grijs 40x60 cm
2 varianten
Online bestellenReserveren & afhalen
HAMAT Droogloopmat Aqua Stop antraciet 100 cm breed (van de rol)
2 varianten
Hamat
(8)
28,95 € * / m²
(28,95 € * / m)
Online bestellenReserveren & afhalen
HAMAT Droogloopmat Clean Twist zwart 40x60 cm
2 varianten
Online bestellenReserveren & afhalen
HAMAT Droogloopmat Aqua Stop graniet 100 cm breed (van de rol)
2 varianten
Hamat
(2)
28,95 € * / m²
(28,95 € * / m)
Online bestellenReserveren & afhalen
HAMAT Droogloopmat Aqua Stop bruin 100 cm breed (van de rol)
2 varianten
Hamat
28,95 € * / m
(28,95 € * / m²)
Online bestellenReserveren & afhalen
HAMAT Droogloopmat Aqua Stop grijs 100 cm breed (van de rol)
2 varianten
Hamat
(1)
28,95 € * / m
(28,95 € * / m²)
Online bestellenReserveren & afhalen
HAMAT Droogloopmat Aqua Stop antraciet 40x60 cm
2 varianten
Online bestellenReserveren & afhalen
HAMAT Droogloopmat Aqua Stop graniet 40x60 cm
2 varianten
op dit moment niet online bestelbaarReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
HAMAT Droogloopmat Aqua Stop grijs 40x60 cm
2 varianten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 11 van 11 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Droogloopmatten

Droogloopmat kopen bij HORNBACH?

Bijna elk Nederlands huis heeft er een vóór of achter de deur liggen: een droogloopmat. Kan je eigenlijk wel zonder? Vooral in de lente, herfst en winter zorgen deze absorberende deurmatten dat de Nederlandse huizen vrij blijven van natte schoenafdrukken op die mooie laminaat vloer. Zeker als je vloerbedekking hebt, is een droogloopmat aan te bevelen. Behalve bij de voordeur worden ze ook steeds vaker gebruikt bij het terras. Let op: heb je een kunststofvloer, bijvoorbeeld PVC of PU-gietvloer? Kies een deurmat waarvan de kunststofrug (bijna) vrij is van weekmakers! Contact tussen weekmakers van de vloer en de mat kunnen na langere tijd verkleuring van de vloer onder de mat veroorzaken.

Droogloopmatten en schoonloopmatten kiezen

Het verschil tussen een droogloopmat en schoonloopmat zit ‘m in het materiaal. De droogloopmat absorbeert vocht, terwijl de schoonloopmat voornamelijk vuil van de zool schraapt. Denk bij een schoonloopmat bijvoorbeeld maar eens aan een kokosmat. Droogloopmatten zijn doorgaans gemaakt van katoen of kunststofvezels, zoals polyamide, die vocht absorberen. De rug van de mat is vaak gemaakt van antislip pvc of rubber. Hoewel de droogloopmatten speciaal zijn ontworpen voor het absorberen van vocht, nemen zij ook vuil op en moet je de matten regelmatig schoonmaken. Dit doe je eenvoudig met de stofzuiger of, als de mat erg vuil is, met een licht sopje van groene zeep.

Droogloopmat kopen bij HORNBACH

Het kopen van droogloopmatten doe je bij ons op je gemak vanuit jouw luie stoel: gewoon online. Je laat de bestelling bezorgen, of je laat de mat klaarleggen in de HORNBACH vestiging van jouw keuze en komt hem zelf afhalen op het moment dat het jou uitkomt. Je koopt bij ons deurmatten met een vaste maat per stuk. De meest gangbare maten zijn 60 cm x 40cm en 50cm x 80cm, maar we hebben ook afwijkende maten. Zoek je een deurmat voor een grote entree, bijvoorbeeld voor een winkel of de schuifpui van het terras, dan bestel je een droogloopmat van de rol. De breedte van de mat wordt bepaald door de rolbreedte, maar je bepaalt zelf de lengte (minimaal 0,5 meter). Je betaalt per m2. Succes en vergeet niet: voor een vakkundig advies ga je naar een van onze medewerkers.

De beste droogloopmatten bestel je eenvoudig online

Wil je je droogloopmat zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!
naar boven