0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 07-02-23 om 06:39 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Elektrische radiatoren


11 resultaten(13 varianten)
Top-artikel
Elektrische designradiator 500 Watt wit met WiFi
3 varianten
niet online bestelbaarReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 11 van 11 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Elektrische radiatoren

Elektrische radiator kopen bij HORNBACH

elektrische radiator

Een goede radiator is onmisbaar. Een elektrische radiator is ook nog eens zeer handig. Hij hoeft niet onder de vensterbank te staan. Ze werken op convectiewarmte, waardoor een gasaansluiting niet nodig is. Zeker in de winter zijn elektrische radiatoren fijn om te hebben in je woning. Naast de warmte die de radiator geeft, zijn ze ook erg nuttig. Met een elektrische designradiator is het mogelijk om kleding of een handdoek sneller te laten drogen. Een handdoekradiator geeft veel warmte. Daarnaast zijn deze designradiatoren ook stijlvol en zijn ze in verschillende groottes verkrijgbaar bij HORNBACH.

Voordelen elektrische radiatoren

HORNBACH heeft een ruim assortiment aan topkwaliteit elektrische radiatoren. De combi met een designradiator zorgt voor een luxe uitstraling naast je badkamermeubel of douchecabine. Elektrische radiatoren zijn eenvoudig te plaatsen en nemen maar beperkte ruimte in. Ze produceren snel warmte, en zijn energiezuinig in het gebruik

Elektrische radiatoren bestel je eenvoudig online

Heb je vragen over je elektrische radiator project? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze overzichtspagina verwarming installeren voor handige tips en meer informatie van onze experts. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en ga aan de slag met je elektrische radiator.

De beste elektrische radiator bestel je eenvoudig online

Wil je je elektrische radiator zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven