0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 09-12-22 om 06:25 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Radiatorombouwen


9 resultaten
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 9 van 9 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Radiatorombouwen

Radiatorombouw & radiatorbekleding kopen bij HORNBACH!

Ako odvzdušniť radiátory a pripraviť ich na sezónu

Op zoek naar radiatorombouw en radiatorbekleding voor jouw verwarming? HORNBACH heeft het goedkoopste assortiment radiatorombouw, waarmee je jouw radiator en radiator toebehoren stijlvol wegwerkt in huis met gering warmteverlies. Een radiatorombouw (ook wel radiatorbekleding genoemd) is een omkasting voor jouw verwarming, waarmee hij minder opvalt in huis of beter opgaat in jouw interieur. Wil je jouw radiatorombouw compleet maken? Combineer hem dan met zijpanelen, staanders en een vensterbank ! Met of zonder vensterbank; jouw verwarming en radiatoren passen weer helemaal in jouw huis! Allemaal zijn ze gemaakt van duurzaam en stevig materiaal, en zijn ze zo ontworpen dat warmteverlies geen probleem is. Ideaal!

Waar moet ik op letten bij een radiatorombouw?

Met los verkrijgbare zijpanelen, staanders en een vensterbank maak jij je radiatorbekleding helemaal compleet. Uiteindelijk weet jij namelijk het beste wat jouw favoriete stijl is. Wil je je houten radiatorombouw verven of schilderen? Dat kan! Met een dekkende lak krijg je hem in elke gewenste kleur

Zorgt een radiatorombouw voor warmteverlies?

Onze radiatoren zijn zo ontworpen dat zij gering warmteverlies met zich meebrengen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken; je huis blijft gewoon goed verwarmd worden.

Aan de slag met radiatorombouwen

Heb je vragen over radiatorombouwen? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze adviespagina radiator monteren of radiator lakken voor handige tips en meer informatie van onze experts over radiatoren. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en ga aan de slag met je radiator project

Radiator ombouwen bestel je eenvoudig online

Wil je je radiator ombouw zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven