0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 01-12-23 om 13:44 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Verticuteermachines


6 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Verticuteerders & beluchters

Verticuteerders & beluchters

Schoonheidsverzorging voor je gazon want met verticuteren en beluchten doet je gras niet alleen goed, het verbetert ook het uiterlijk. Met welke machines je dit kunt doen, vertellen we je op deze pagina.

Online bestellenReserveren & afhalen
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
Je hebt 6 van 6 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Verticuteermachines

Verticuteermachine kopen bij HORNBACH!

Verticuteren . HORNBACH

Om je graszoden in een goede conditie te houden kan je gebruik maken van een verticuteermachine. Door gebruik te maken van een verticuteerder krijgt de grond meer zuurstof. Door het uitgebreide assortiment van HORNBACH heb je een ruime keuze. Bekijk het assortiment online en kom erachter of jij een verticuteermachine nodig hebt. Door onze laagste prijsgarantie ben je altijd goedkoper uit dan bij de concurrent. Vergelijken hoeft niet, dat doen wij!

Waarom een verticuteerder?

Een verticuteermachine wordt gebruikt om je gazonzoden te beschermen tegen mos, onkruid en viltvorming. Om te zorgen dat je gazon in een uitstekende conditie blijft, is het de bedoeling dat de bodem meer zuurstof krijgt. Verticuteren doe je meestal in het vroege voorjaar of na de winter. Mocht je gazon minder dan 4 uur per dag worden bloodgesteld aan de zon, dan is het aan te raden om in de nazomer nog eens te verticuteren. Voor meer tips kun je gerust langs komen in een van onze vestigingen. Onze deskundige medewerkers zullen je graag van dienst zijn.

Start hier je tuinproject:

naar boven