0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 30-09-23 om 22:31 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Tuinfrees


2 resultaten
op dit moment niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
BLACKLINE Bodemfrees benzine BL-MH 36/2
BLACKLINE
(3)
289,00 € * / Stuks
op dit moment niet online bestelbaarReserveren & afhalen
Je hebt 2 van 2 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Tuinfrees

Tuinfrees kopen bij HORNBACH!

Om de grond van jouw tuin goed te verzorgen is het van belang deze regelmatig te frezen en ploegen, dit kan je onder andere doen met een tuinfrees of een grondfrees. Ondanks dat het zwaar werk is, is het zeker de moeite waard. Het assortiment van HORNBACH bestaat onder andere uit een aantal verschillende tuinfrezen. Bekijk online of er een tuinfrees tussen zit voor jou. Door onze laagste prijsgarantie ben je altijd goedkoper uit dan bij de concurrent. Vergelijken hoeft niet, dat doen wij!

Waarom frezen?

Door de grond met een tuinfrees om te ploegen zorg je ervoor dat de grond gezond blijft. Je geeft je tuin meer leven door regelmatig met de tuinfrees te ploegen. Voor meer tips over het onderhouden van je tuin kun je gerust langs komen in een van onze vestigingen. Ons deskundige personeel kan je voorzien van een goed advies.

Aan de slag met schoffelen en frezen!

Heb je vragen over frezen? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze adviespagina schoffelen en frezen voor handige tips en meer informatie van onze experts. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en succes met jouw project!

De beste tuinfrees bestel je eenvoudig online

Wil je je tuinfrees zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven