0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 03-02-23 om 15:01 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Bosmaaiers


10 resultaten
BLACKLINE Bosmaaier benzine BL-BS 25
BLACKLINE
(4)
139,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
MCCULLOCH Benzine bosmaaier B33PS
McCULLOCH
(1)
289,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
MCCULLOCH Bosmaaier benzine B33B
McCULLOCH
(1)
229,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
MCCULLOCH Bosmaaier benzine B28 B
McCULLOCH
369,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
MCCULLOCH Bosmaaier benzine B26PS
McCULLOCH
(2)
209,00 € * / Stuks
op dit moment niet online bestelbaarniet reserveerbaar
BOSCH Elektrische Bosmaaier AFS 23-37
Bosch
(15)
124,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 10 van 10 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Bosmaaiers

Bosmaaier kopen bij HORNBACH

Grastrimmers & bosmaaiers | bosmaaier | HORNBACH

Elektrische en benzine bosmaaiers zijn een onmisbare hulp voor in iedere tuin. Zo zijn bosmaaiers gemakkelijk en comfortabel te bedienen. Wanneer je geplaatste graszoden moet trimmen waarbij de omgeving gevoelig is voor overlast, dan is een elektrische bosmaaier de perfecte oplossing. Door het ruime assortiment van HORNBACH heb je keuze uit verschillende bosmaaiers, bekijk het assortiment online en kijk welke geschikt is voor jou. Door onze laagste prijsgarantie ben je altijd goedkoper uit dan bij de concurrent. Vergelijken hoeft niet, dat doen wij!

Bosmaaiers maken onderhoud makkelijk

Het onkruidvrij maken rondom stenen bloempotten of andere hindernissen is voor een bosmaaier geen probleem. Het gebruik van een bosmaaier is voor hobbytuiniers en landschapsbeheerders dan ook wel bekend. Mits je kiest voor een benzine bosmaaier ben je niet afhankelijk van elektriciteit! Mocht je nog vragen hebben, kom dan gerust langs in een van onze vestigingen en laat je infomeren door onze deskundige medewerkers.

Trim dat gras

Wil je een jaloersmakend opgeruimde tuin? Zorg voor een goede voorbereiding. Lees meer over het trimmen van gras of leer alles over gazon onderhoud. Wat je ook doet, ga aan de slag de met jouw project!

De beste bosmaaiers bestel je eenvoudig online

Wil je je bosmaaier zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven