0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-01-23 om 04:55 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Accu grasmaaiers


9 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Advies
De beste grasmaaier kiezen

De beste grasmaaier kiezen

De perfecte grasmaaier vinden kan een lastige klus zijn. Want welke type grasmaaier past het beste bij jouw gazon? En voor welke gemakken wil je gaan? Om je te helpen bij jouw keuze, hebben wij alle types op een rij geze ...meer

op dit moment niet online bestelbaarReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
BOSCH Accu grasmaaier Citymower 18
Bosch
(11)
279,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 9 van 9 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Accu grasmaaiers

Accu grasmaaier kopen bij HORNBACH

Accu grasmaaier l HORNBACH

Wil jij tijdens het grasmaaien geen last hebben van het gebrom en de uitlaatgassen van een bezine grasmaaier, maar wil jij ook geen omkijken hebben naar een snoer? Dan is een accu grasmaaier de perfecte oplossing. De krachtige accu’s in deze grasmaaiers zorgen alsnog voor voldoende power om het hele gazon te maaien. Leg jouw gemaaide gras op de composthoop in jouw compostbak. Zie ons volledige assortiment accu grasmaaiers online in onze webshop! Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Accu grasmaaier, alleen maar voordelen!

De accu grasmaaiers van HORNBACH zijn krachtig en onmisbaar voor het onderhouden van jouw gazon. De accu grasmaaiers beschikken over sterke accu’s. Als je kiest voor een lithium-ion-accu, heb je genoeg energie om ongeveer driehonderd vierkante meter gras te maaien. Goed om te weten: de accu’s kunnen gewoon in het stopcontact worden opgeladen. Voor meer informatie kun je gerust langs komen in een van onze vestigingen. Laat je dan vooral informeren door een van onze deskundige medewerkers.

De juiste accu grasmaaier voor jou

Wil je een grastapijt in je tuin? Zorg voor een goede voorbereiding. Lees meer over het trimmen van gras en zorg ervoor dat je de juiste grasmaaier kiest. Wat je ook doet, ga aan de slag de met jouw project!

De beste accu grasmaaier bestel je eenvoudig online

Wil je je accu grasmaaier zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven