0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 01-12-23 om 13:21 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Accu's & acculaders


11 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
EINHELL Accu Power XC Plus 18 V / 4,0 AH
Einhell
(11)
74,25 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Overzicht
Tuinmachines kiezen

Tuinmachines kiezen

Toe aan een echte krachtpatser voor in de tuin? Wij snappen dat. Of het nu voor je gazon, je heg of voor hout en takken is. Wij laten je zien waar je op moet letten bij het kiezen van je tuinmachine.

Online bestellenReserveren & afhalen
WORX Acculader WA3867 20V/6,0Ah
Worx
(6)
69,95 € * / Stuks
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
GARDENA Acculader AL1830 CV
GARDENA
(1)
40,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
EINHELL Accu Power XC 18 V / 2,5 AH
Einhell
(53)
37,20 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
GARDENA Accu systeem 18V/45 2,5 Ah
GARDENA
(1)
68,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
BOSCH reserveaccu 36 V/4,0 Ah
Bosch
(32)
159,00 € * / Stuks
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Je hebt 11 van 11 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Accu's & acculaders

Accu's en acculaders kopen bij HORNBACH

Één accu voor al je gereedschap! . HORNBACH

Loopt de accu van jouw elektrische gereedschap op z’n laatste benen? Of wil je graag nog een extra accu, zodat je altijd een geladen batterij klaar hebt staan? Dan koop je in onze onlineshop een accu die 100 procent geschikt is voor je favoriete tools. Of een snellader om je bestaande accu nog sneller vol te pompen met energie. Bij HORNBACH koop je natuurlijk accu's en acculaders voor de laagste prijs.

Wanneer ben je toe aan nieuwe accu's en acculaders?

Met elektrische tuingereedschappen en powertools voor binnen en buiten kan je overal aan je project werken. En accu’s zijn een handige oplossing om jouw machines van power te voorzien. Ze zijn compact, licht en geven je ongelofelijk veel voordelen. Je werkt ermee in de hoekjes van je grote erf, bij vrienden, of in je schuur Met accu's en acculaders kom je nooit in de situatie terecht dat je jouw boormachine, bosmaaier of bladblazer niet kunt inzetten.

Maar niets heeft het eeuwige leven, en dat geldt ook voor accu's en acculaders. Na een paar jaar gebruik merk je dat het langer duurt voordat de accu helemaal geladen is. En dat je er niet meer het vertrouwde aantal gebruiksuren uit haalt. Of erger nog: je accu heeft een fataal ongelukje gehad of is gewoon foetsie. In al deze gevallen is het tijd om een nieuwe accu te bestellen. Zodat je weer met dezelfde kracht aan de slag kunt en jouw projecten optimaal kunt uitvoeren.

Deze accu heb je nodig voor jouw gereedschap

Bij elk van onze accu’s staat een lijstje van de artikelen waarmee die accu samengaat. Dezelfde accu kan je gebruiken voor bijvoorbeeld je kettingzaag, waterpomp, grasmaaier of heggenschaar.

Hoe weet je of je bepaalde accu's en acculaders kan combineren met jouw elektrische gereedschap? Kijk naar de oude accu of lader van je apparaat. Meet de lengte en breedte daarvan op, controleer de vorm, en onthoud hoeveel Volt (V) en Ampere (Ah) de oude accu levert. Dan kies je in ons aanbod een accu met dezelfde specificaties.

Start hier je project:

naar boven