0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 08-02-23 om 12:21 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Tuinvorken, zeisen & pikhouwelen


6 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
FOR_Q compostvork met 5 tanden
for_q
(3)
32,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
FOR_Q graskantensteker
for_q
(3)
22,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
FOR_Q compostvork, D-vormige handgreep
for_q
(1)
42,95 € * / Stuks
op dit moment niet online bestelbaarReserveren & afhalen
U hebt 6 van 6 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Tuinvorken, zeisen & pikhouwelen

Zeis kopen bij HORNBACH

Er is altijd iets te doen! Zo ook in de tuin. Naast al het bekende tuingereedschap en kleine handgereedschap, kun je voor al het specialistische tuingereedschap terecht bij HORNBACH. Ga bijvoorbeeld voor een zeis, een tuinvork of een pikhouweel. Niet altijd even bekend, maar wel super handig! Het is soms het grove geschut voor als jouw tuin een opknapbeurt nodig heeft. Ga aan de slag! En koop je zeis, tuinvork of pikhouweel bij HORNBACH.

Handig tuingereedschap

Een zeis, tuinvork of houweel spreekt voor zich. Het is misschien ouderwets gereedschap, maar nog steeds actueel! Deze producten gebruik je in de tuin. Een zeis of klapzeis kun je gebruiken om hoog gras of graan te maaien. Ideaal voor kleinere stukken, waar de grasmaaier bijvoorbeeld niet doorheen komt. Een tuinvork is een mestvork of compostvork. Dit tuingereedschap wordt ook wel spitvork genoemd. Deze gebruik je voor onkruid wieden of de grond omspitten. Een compostvork is om compost om te scheppen, voor als je een composthoop of compostbak hebt. Een houweel of pikhouweel wordt ook gebruikt voor onkruid wieden. Vooral wortels die stevig in de grond zitten, kun je zo gemakkelijk lostrekken. Bij HORNBACH vind je alles voor de tuin!

Tuinmachines en tuingereedschap kiezen!

Wij helpen je bij het gebruik van machines op de veiligheid te letten en perfecte resultaten te bereiken. Natuurlijk vind je hoogwaardig tuingereedschap in ons assortiment! Lees alles over tuingereedschap kiezen en ga aan de slag!

De beste zeis, mestvork of pikhouweel bestel je eenvoudig online

Wil je je zeis, mestvork of pikhouweel zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven