0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-02-24 om 01:26 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Tuinvorken, zeisen & pikhouwelen


6 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
FOR_Q compostvork met 5 tanden
for_q
(3)
32,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
FOR_Q graskantensteker
for_q
(4)
22,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
FOR_Q compostvork, D-vormige handgreep
for_q
(1)
42,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 6 van 6 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Tuinvorken, zeisen & pikhouwelen

Zeis, tuinvork of pikhouweel kopen bij HORNBACH

Er is altijd iets te doen! Zo ook in de tuin. Naast al het bekende tuingereedschap en kleine handgereedschap, kun je voor al het specialistische tuingereedschap terecht bij HORNBACH. Ga bijvoorbeeld voor een zeis, een tuinvork of een pikhouweel. Niet altijd even bekend, maar wel super handig! Het is soms het grove geschut voor als jouw tuin een opknapbeurt nodig heeft. Ga aan de slag! En koop je zeis, tuinvork of pikhouweel bij HORNBACH.

Handig tuingereedschap

Een zeis, tuinvork of houweel spreekt voor zich. Het is misschien ouderwets gereedschap, maar nog steeds actueel! Deze producten gebruik je in de tuin. Een zeis of klapzeis kun je gebruiken om hoog gras of graan te maaien. Ideaal voor kleinere stukken, waar de grasmaaier bijvoorbeeld niet doorheen komt. Een tuinvork is een mestvork of compostvork. Dit tuingereedschap wordt ook wel spitvork genoemd. Deze gebruik je voor onkruid wieden of de grond omspitten. Een compostvork is om compost om te scheppen, voor als je een composthoop of compostbak hebt. Een houweel of pikhouweel wordt ook gebruikt voor onkruid wieden. Vooral wortels die stevig in de grond zitten, kun je zo gemakkelijk lostrekken. Bij HORNBACH vind je alles voor de tuin!

Start hier je tuinproject:

naar boven