0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 25-09-23 om 02:20 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Sneeuwschuivers


6 resultaten
Sneeuwschuiver, aluminium, 50 cm
(11)
16,95 € * / Stuks
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
Sneeuwschuiver, kunststof, 50 cm
(7)
13,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Sneeuwruimen, strooien en vorstbeveiliging

Sneeuwruimen, strooien en vorstbeveiliging

De winter slaat toe, maar jij slaat terug! Hoewel we in Nederland niet standaard meer sneeuw en ijs kunnen verwachten, kan de winter toch ineens toeslaan. Met de juiste materialen en kennis ben jij klaar om te gaan sneeu ...meer

Sneeuwschuiver, kunststof, lila
(6)
27,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Sneeuwschuiver, triplex, 50 cm
(7)
14,95 € * / Stuks
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
Sneeuwschuiver 67x53 cm 97167
(5)
69,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 6 van 6 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Sneeuwschuivers

Een sneeuwschuiver kopen bij HORNBACH

Beste sneeuwschuiver kiezen

Even de stoep schoonmaken als het flink gesneeuwd heeft, is wel zo veilig en wordt ook gewaardeerd. Met een bezem gaat dat niet altijd even makkelijk, vooral niet als de sneeuw flink plakt. Daarom heeft HORNBACH goede sneeuwschuivers. Daar krijg je de sneeuw gemakkelijk mee van de stoep en met wat strooizout zorg je ervoor dat je niet uitglijd. Niet alleen jij zult er blij mee zijn, maar ook andere mensen die over de stoep lopen. Gelukkig neemt een sneeuwschuiver niet veel ruimte in en is hij goed op te bergen. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

De toepassing van een sneeuwschuiver

Er zijn twee soorten sneeuwschuivers. Sneeuwschuivers met een aluminium schep en schuivers met een kunststof schep. Met beide soorten sneeuwschuivers kun je de sneeuw makkelijk van de stoep of weg verwijderen. Wil je meer informatie over beide sneeuwschuivers? Of wil je weten welke van de sneeuwschuivers het meest geschikt is voor jou? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundig personeel.

Tuinmachines en tuingereedschap kiezen!

Wij helpen je bij het gebruik van machines op de veiligheid te letten en perfecte resultaten te bereiken. Natuurlijk vind je hoogwaardig tuingereedschap in ons assortiment! Lees alles over tuingereedschap kiezen en ga aan de slag!

De beste sneeuwschuiver bestel je eenvoudig online

Wil je je sneeuwschuiver zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven