0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 07-02-23 om 05:21 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Grondboren


2 resultaten
FREUND Grondboor Ø 75 mm
15,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
FREUND Grondboor Ø 90 mm
16,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 2 van 2 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Grondboren

Grondboor kopen bij HORNBACH

Ga aan de slag in de tuin! Tussen het bekende tuingereedschap en kleine handgereedschap, kun je ook voor je grondboor terecht bij HORNBACH. Ideaal voor als jij een gat in de grond moet maken van een bepaalde breedte en diepte. Ga je bijvoorbeeld een boom planten of wil je palen plaatsen voor je schutting? Maak gebruik van de grondboor! Onze grondboren zijn gemaakt van staal, met een stevig handvat, zodat je goed kracht kunt zetten. Ze zijn er in verschillende maten. Dat wil zeggen, de diameter van de grondboor verschilt, waardoor je dus de juiste diameter voor de grond hebt. Deze handmatige grondboren zijn handig in gebruik! Koop daarom jouw grondboor bij HORNBACH.

Tuinmachines en tuingereedschap kiezen!

Wij helpen je bij het gebruik van machines op de veiligheid te letten en perfecte resultaten te bereiken. Natuurlijk vind je hoogwaardig tuingereedschap in ons assortiment! Lees alles over tuingereedschap kiezen en ga aan de slag!

De beste grondboor bestel je eenvoudig online

Wil je je grondboor direct in huis hebben? Reserveer je producten dan online en haal de artikelen eenvoudig af bij een HORNBACH vestiging in de buurt. Het is ook mogelijk om je producten online te bestellen via de webshop en thuis te laten bezorgen! Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief geven wij je handige tips over actuele projecten en de beste producten. Download ook de officiële HORNBACH app voor iOS en Android, hiermee scan je eenvoudig je producten in de vestiging en race je langs onze kassa's. Wel zo makkelijk!

naar boven