0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-09-23 om 06:18 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Strooizout


3 resultaten
STROOIZOUT, 25 kg zak
(10)
9,99 € * / Stuks
(0,40 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
Strooizout in zak 12,5 kg
6,99 € * / Stuks
(0,56 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
EINHELL Strooiwagen 12 liter
Einhell
(2)
27,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 3 van 3 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Strooizout

Strooizout kopen bij HORNBACH

Beste strooizout kiezen

Als het gevroren heeft kan het flink glad zijn. Om dit tegen te gaan kun je met keukenzout strooien maar dat schiet vaak niet op. Een busje keukenzout is immers zo leeg. Om dit gemakkelijker voor te maken biedt HORNBACH strooizout aan. Dit is ideaal om snel op de stoep of weg te strooien. Daarbij werkt strooizout beter dan andere zouten om de ijslaag of het sneeuw te laten dooien. Wel zo prettig als je niet wilt uitglijden tijdens het ijzige weer. HORNBACH biedt op alle producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Een strooiwagen voor het gemakkelijk strooien

Strooizout is eenvoudig in gebruik. Wat ook handig is is een strooiwagen. Ideaal voor grotere terreinen of als je niet met de hand wilt strooien. Je doet het strooizout in de strooiwagen en loopt er dan achter terwijl het zout gelijkmatig over het terrein verdeeld wordt. Wil je meer informatie over een juiste strooiwagen voor jouw terrein? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundig personeel.

Tuinmachines en tuingereedschap kiezen!

Wij helpen je bij het gebruik van machines op de veiligheid te letten en perfecte resultaten te bereiken. Natuurlijk vind je hoogwaardig tuingereedschap in ons assortiment! Lees alles over tuingereedschap kiezen en ga aan de slag!

De beste strooizout bestel je eenvoudig online

Wil je je strooizout zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!naar boven