0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-09-23 om 05:57 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Grasscharen


6 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
GARDENA Comfort grasschaar draaibaar
GARDENA
(1)
24,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Bomen en struiken snoeien

Bomen en struiken snoeien

Goed snoeien! Bomen deskundig snoeien is geen moeilijke klus als je je aan de regels houdt. Wij laten je zien waar je bij het snoeien van je struiken en bomen op moet letten, zodat je tuin in het volgende jaar weer sterk ...meer

FOR_Q Grasschaar draaibare kop
for_q
(2)
15,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Grasschaar
(3)
8,50 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
FOR_Q Grasschaar metaal
for_q
(2)
12,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 6 van 6 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Grasscharen

Grasschaar kopen bij HORNBACH

Jouw gazon wordt natuurlijk gemaaid met een grasmaaier. Maar krijg je daarmee ook de randjes netjes gemaaid? Vaak lukt dit niet vanwege een pad of terras ernaast, of omdat het gazon grenst aan de tuin. Hoe krijg je dan die graskanten weer strak? Met een grasschaar! Dit snoeigereedschap is handzaam en handig in gebruik. Dat komt omdat je bij de meeste modellen de grasschaar van bovenaf bediend. Hierdoor kun je op een vlakke ondergrond, zoals jouw gazon, het gras netjes wegknippen. Super handig! Koop daarom je grasschaar bij HORNBACH.


Tuinmachines en tuingereedschap kiezen!

Wij helpen je bij het gebruik van machines op de veiligheid te letten en perfecte resultaten te bereiken. Natuurlijk vind je hoogwaardig tuingereedschap in ons assortiment! Lees alles over tuingereedschap kiezen en ga aan de slag!

De beste grasschaar bestel je eenvoudig online

Wil je je grasschaar, tuinmachines of kettingzaag direct in huis hebben? Reserveer je producten dan online en haal de artikelen eenvoudig af bij een HORNBACH vestiging in de buurt. Het is ook mogelijk om je producten online te bestellen via de webshop en thuis te laten bezorgen! Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief geven wij je handige tips over actuele projecten en de beste producten. Download ook de officiële HORNBACH app voor iOS en Android, hiermee scan je eenvoudig je producten in de vestiging en race je langs onze kassa's. Wel zo makkelijk!

naar boven