0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 30-09-23 om 21:05 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Snoeien op hoogte


6 resultaten
GARDENA Snoeier telescopisch StarCut 410
GARDENA
(27)
84,90 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
GARDENA Snoeier StarCut 160 plus
GARDENA
(19)
68,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
FOR_Q Telescopische schaar met zaag
for_q
(15)
49,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Bomen en struiken snoeien

Bomen en struiken snoeien

Goed snoeien! Bomen deskundig snoeien is geen moeilijke klus als je je aan de regels houdt. Wij laten je zien waar je bij het snoeien van je struiken en bomen op moet letten, zodat je tuin in het volgende jaar weer sterk ...meer

FOR_Q Hoogsnoeier bypass
for_q
(7)
32,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
FOR_Q Heggenschaar, telescoop
for_q
32,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
FOR_Q Telescopische snoeischaar
for_q
(9)
37,95 € * / Stuks
op dit moment niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
Je hebt 6 van 6 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Snoeien op hoogte

Telescopische snoeischaar, voor snoeien op hoogte, kopen bij HORNBACH

Snoeien | HORNBACH

Jij pakt het snoeien van de tuin goed aan. Dit is jouw project! Alle kleine stukjes kun jij makkelijk aan met de snoeischaar, takkenschaar, buxusschaar, heggenschaar en grassschaar. Maar wat doe je met die ene tak, waar je net niet bij kunt? Bij HORNBACH vind je daar de snoeischaren die uitschuifbare handvatten hebben, oftewel: telescopische snoeischaren. Met deze uitschuifbare, telescopische stelen, kun jij bijna overal bij! Je vindt hier onder andere een heggenschaar, takkenschaar, een schaar met zaag en een boomschaar. Allemaal uitschuifbaar en dus te gebruiken voor snoeien op hoogte. Met comfortabele handvatten en een stevig lemmet, kun jij alles aan. Koop daarom je telescopische snoeischaar, voor snoeien op hoogte, bij HORNBACH!


Tuinmachines en tuingereedschap kiezen!

Wij helpen je bij het gebruik van machines op de veiligheid te letten en perfecte resultaten te bereiken. Natuurlijk vind je hoogwaardig tuingereedschap in ons assortiment! Lees alles over tuingereedschap kiezen en ga aan de slag!

De beste snoeisschaar bestel je eenvoudig online

Wil je je snoeisschaar zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven