0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 03-02-23 om 18:50 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Buxusscharen


2 resultaten
GARDENA Precisioncut buxusschaar
GARDENA
28,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
FOR_Q Classic buxusschaar
for_q
15,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 2 van 2 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Buxusscharen

Buxusschaar kopen bij HORNBACH

Hou je buxus strak gesnoeid. Want een buxus kan op veel manieren gesnoeid worden. Heb je een buxushaag, of een buxus in vorm? Je moet ze altijd weer snoeien. Doe dit dan ook het met juiste snoeigereedschap: een buxusschaar. Dit zijn handzame snoeischaren, waarbij het handvat comfortabel in de hand ligt. De messen zijn stevig en scherp, en gaan dus lang mee! Met een buxusschaar kun je heel precies werken. Maak je het jezelf liever gemakkelijker? Ga dan voor een accu buxusschaar. Dit is meer een heggenschaar, maar dan wat kleiner. Hiermee kun je ook precies snoeien en werkt misschien voor jou fijner. Kijk ook op onze adviespagina over heggenscharen. Welke buxusschaar je ook kiest, je gaat ervoor naar HORNBACH!

Een takkenschaar voor elke type tak

Het snijsysteem van een takkenschaar kan een bypass of een aambeeld zijn. Een bypass takkenschaar maakt nettere snedes en zorgt voor meer precisie; goed voor jongere takken. Een aambeeld takkenschaar is fijner bij dikkere takken en je hebt minder kracht nodig. Gebruik voor de heg een heggenschaar of een handheggenschaar, en voor kleinere takken een snoeischaar. Zo kun jij snoeien zien als jouw project! Koop daarom je takkenschaar bij HORNBACH.

Tuinmachines en tuingereedschap kiezen!

Wij helpen je bij het gebruik van machines op de veiligheid te letten en perfecte resultaten te bereiken. Natuurlijk vind je hoogwaardig tuingereedschap in ons assortiment! Lees alles over tuingereedschap kiezen en ga aan de slag!

De beste buxusschaar bestel je eenvoudig online

Wil je je buxusschaar zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven