0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 03-12-23 om 16:14 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Trampolines


2 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
TP TOYS Trampoline blauw Ø 91 cm
TP TOYS
89,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 2 van 2 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Trampolines

Populaire filters in het assortiment Trampolines

Trampoline en toebehoren kopen: Laagste prijsgarantie!

Trampoline

Met een trampoline maak je elk kind blij! De trampolines van HORNBACH zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor vele jaren springplezier. Tevens is trampoline springen heel gezond. De kinderen vertoeven in de frisse buitenlucht en blijven hierdoor goed in beweging. Je zult zien dat de trampoline dagelijks zal worden gebruikt. Wil je eerst meer informatie over de toepassingen van onze trampolines? Bij HORNBACH kun je rekenen op professioneel advies. Geen vraag is teveel en voor meedenken wordt gewoon tijd gemaakt!

Maak je kinderen blij met een trampoline

Let er wel op dat je kinderen het waarschijnlijk erg leuk vinden om zo hoog mogelijk te springen of allerlei acrobatische oefeningen te doen. Veiligheid staat voorop, houd daarom dus altijd een oogje in het zeil. Op een trampoline kunnen kinderen zich uren vermaken, dus een eigen trampoline voor in de tuin is natuurlijk al een garantie voor veel speelplezier!

Start hier je speelproject:

naar boven