0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 29-09-23 om 09:40 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Speeltoestellen toebehoren


6 resultaten
Verkeerspop "Victor Veilig"
STEP 2
(6)
39,95 € * / Stuks
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
DRESSELHAUS Veiligheids krulhaak met moer 12x180 mm metaal, 5 stuks
Dresselhaus
(3)
40,30 € * / Pak
(31,00 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
Overzicht
Speeltoestellen kiezen

Speeltoestellen kiezen

Gegarandeerd veel speelplezier! Yippie, hier vind je alles wat kinderen echt blij maakt! HORNBACH biedt een breed assortiment aan speeltoestellen en balsporten, voor iedere leeftijdscategorie, voor iedere portemonnee en ...meer

DRESSELHAUS Ring rond Ø 70 mm galv. verzinkt, 10 stuks
Dresselhaus
(1)
27,45 € * / Pak
(24,95 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
DRESSELHAUS Schommelhaak 50 mm metaal, 5 stuks
Dresselhaus
50,90 € * / Pak
(25,20 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 6 van 6 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Speeltoestellen toebehoren

Populaire filters in het assortiment Speeltoestellen toebehoren

Speeltoestellen toebehoren kopen bij HORNBACH

Speeltoestellen voor verschillende leeftijden | HORNBACH

Het kan erg leuk zijn om een pas gekocht speeltoestel uit te breiden met toebehoren. Speeltoestellen en de daarvoor bestemde toebehoren geven de mogelijkheid meer uit het speeltoestel te halen. Zo beleefd je kind nog meer plezier aan het speeltoestel dat in de tuin staat. Bij HORNBACH ben je aan het juiste adres voor deze toebehoren! Daar komt nog bij dat wij op al onze producten de laagste prijsgarantie bieden, zo ben je bij Hornbach dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Verschillende toebehoren voor je speeltoestel

Met speeltoestellen toebehoren haal je alles uit je speeltoestel. Neem bijvoorbeeld handgrepen, zo kan je kind gemakkelijk in het speeltoestel klimmen. Een schommelzitje zorgt ervoor dat jouw kind zich kan uitleven op een schommel, terwijl een klimtouw of klimwand voor meer uitdaging zorgen. Wil je alle uitbreidingsmogelijkheden weten voor het speeltoestel dat in jouw tuin staat? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door onze medewerkers.

Spelen in de tuin!

Heb je vragen over speeltoestellen? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze adviespagina spelen in de tuin of bekijk onze handleidingen voor handige tips en meer informatie van onze experts. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en ga aan de slag met je speeltoestellen!

De beste speeltoestellen toebehoren bestel je eenvoudig online

Wil je je speeltoestellen toebehoren zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven