0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 01-12-23 om 07:52 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Cacaodoppen


1 resultaat
POKON Cacaodoppen 40 L
Pokon
13,95 € * / Stuks
(0,35 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 1 van 1 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Cacaodoppen

Cacaodoppen kopen bij HORNBACH

Ben jij op zoek naar cacaodoppen? Dan ben je bij HORNBACH aan het juiste adres. Cacaodoppen kan je gebruiken ter opvulling van je tuin. Je kan met cacaodoppen of boomschors prima een natuurlijk pad creëren tussen je sierbestrating. Maar boomschors en cacaodoppen worden ook veel gebruikt om over aarde heen te strooien. Je tuin krijgt dan een hele andere uitstraling. Ook komt er wat voeding van de boomschors en cacaodoppen in de aarde terecht. Het zal je planten dus alleen maar ten goede komen. HORNBACH biedt op haar producten, en dus ook op boomschors en cacaodoppen, de laagste prijsgarantie. Je weet dus zeker dat je goedkoper uit bent dan bij onze concurrenten.

Waarom cacaodoppen gebruiken?

Cacaodoppen hebben meerdere goede eigenschappen voor je tuin. Ze vormen een beschermende laag die water en voedingsstoffen perfect doorlaten en uitdroging door de zon tegengaat. Ook geven de cacaodoppen zelf nog additionele voedingsstoffen af en bieden ze bescherming tegen onkruid in je tuin. De caccaodoppen verteren zeer langzaam waardoor je de laag niet frequent hoeft te vernieuwen. Een laatste voordeel is, dat slakken niet van cacaodoppen houden, door de scherpe kantjes, helpen ze je tuin op een natuurlijke manier slakvrij te houden

Start hier je plantenproject:

naar boven