0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-02-24 om 00:54 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Werksokken


2 resultaten(11 varianten)
Werksokken zwart maat 39-42, 3 paar
2 varianten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 2 van 2 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Werksokken

Populaire filters in het assortiment Werksokken

Je werksokken koop je natuurlijk bij HORNBACH

hammer workwear schuhe weiss

Jij bent op zoek naar een goed paar sokken voor in de nieuwe werkschoenen die je hebt gekocht? Dan kun je bij ons kiezen uit verschillende soorten. Werksokken worden vaak ook wel gezien als sportsokken door het design dat ze hebben. Het zorgt ervoor dat het niet zo los zit als een normale sok maar een sok die een goede stevigheid biedt. HORNBACH biedt je een ruim assortiment aan werksokken. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Maken werksokken nou echt een verschil?

De vraag die we vaak krijgen, is er nou echt verschil met normale sokken? Wij duiden dit vaak aan door het te vergelijken met sportsokken. Het zijn sokken die een goede stevigheid bieden voor in de werkschoen. De schoen zorgt ervoor dat de tenen goed bij elkaar blijven en je comfortabel in de (minder comfortabele) werkschoen te werk kunt gaan. Bijvoorbeeld als je terrastegels legt, of beton stort op de bouwplaats. Vind jij dit nou ook een ideale oplossing en wil je meer informatie over de verschillende soorten werksokken en de toepassingen? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons deskundig personeel.

Start hier je project:

naar boven