0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-02-23 om 13:34 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Werksokken


4 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 4 van 4 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Populaire filters in het assortiment Werksokken

Je werksokken koop je natuurlijk bij HORNBACH

hammer workwear schuhe weiss

Jij bent op zoek naar een goed paar sokken voor in de nieuwe werkschoenen die je hebt gekocht? Dan kun je bij ons kiezen uit verschillende soorten. Werksokken worden vaak ook wel gezien als sportsokken door het design dat ze hebben. Het zorgt ervoor dat het niet zo los zit als een normale sok maar een sok die een goede stevigheid biedt. HORNBACH biedt je een ruim assortiment aan werksokken. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Maken werksokken nou echt een verschil?

De vraag die we vaak krijgen, is er nou echt verschil met normale sokken? Wij duiden dit vaak aan door het te vergelijken met sportsokken. Het zijn sokken die een goede stevigheid bieden voor in de werkschoen. De schoen zorgt ervoor dat de tenen goed bij elkaar blijven en je comfortabel in de (minder comfortabele) werkschoen te werk kunt gaan. Bijvoorbeeld als je terrastegels legt, of beton stort op de bouwplaats. Vind jij dit nou ook een ideale oplossing en wil je meer informatie over de verschillende soorten werksokken en de toepassingen? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons deskundig personeel.

Veilig je project door

Voordat je begint aan je grote project, thuis of op de bouwplaats, is het handig om de juiste werkkleding te kiezen. Maar waar let je op? Wat voor broek, jas of schoenen je nodig hebt, kun je allemaal vinden in ons advies over werkkleding kiezen.

Maar alleen met werkkleding ben je er nog niet! Zet die doppen op je oren, bril op, handschoenen aan en gaan! Alles over persoonlijke bescherming, van mondmaskers tot helmen en van werkhandschoenen tot kniebeschermers. Ontdek het hier!

De beste werksokken bestel je eenvoudig online

Wil je je werksokken zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven