0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 26-01-23 om 23:06 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Kniebeschermers


7 resultaten
WISVO Kniebeschermers zwart
Wisvo tools
9,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
KAUFMANN Kniebeschermer
Kaufmann GmbH
(5)
17,95 € * / Pak
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
RUBI Kniebeschermers Duplex Gel
Rubi
46,95 € * / Stuks
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
RUBI Kniekussen
Rubi
30,55 € * / Stuks
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
U hebt 7 van 7 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Kniebeschermers

Populaire filters in het assortiment Kniebeschermers

Kniebeschermers kopen bij HORNBACH

kniebeschermers 1200x800

Als je veel op je knieën moet werken bij projecten of de kans is groot dat objecten tegen je knieën aan kunnen komen, dan bieden kniebeschermers een goede uitkomst. Kniebeschermers beschermen je knieën en kunnen beschadigingen of blessures voorkomen. Je kunt kniebeschermers bij projecten in huis gebruiken, maar ook in de tuin kunnen ze erg handig zijn. Je kan je kniebeschermers onder je werkkleding aan doen, zo blijven ze goed zitten en ziet niemand dat je ze aan hebt. Zonde om een project niet af te maken omdat je een blessure opgelopen hebt. Gebruik daarom kniebeschermers. Kniebeschermers kunnen erg handig zijn bij het installeren van een toilet of bij het leggen van tegels. Verder bieden wij op al onze producten, en dus ook op kniebeschermers, de laagste prijsgarantie. Je weet dus zeker dat je goedkoper uit bent dan bij onze concurrenten.

Waarom zou je kniebeschermers gebruiken?

Een blessure zit in een klein hoekje. Je knieën zijn er niet voor gemaakt om heel de dag met de grond in aanraking te komen. Ook wring je jezelf vaak in kleine hoekjes met bepaalde projecten. De kans is dus altijd aanwezig dat je je knieën hierbij stoot. Met kniebeschermers zorg je ervoor dat je knieën beschermt zijn tegen stoten en het lange werken op de grond. HORNBACH heeft een groot assortiment persoonlijke bescherming artikelen, zo ben je er zeker van dat je veilig aan de slag kan. Zorg dat je je project veilig kan afmaken en schaf kniebeschermers aan. Heb je nog verdere vragen over onze kniebeschermers? Kom langs in jouw HORNBACH vestiging of kijk online voor jouw beste optie!

Veilig je project door

Voordat je begint aan je grote project, thuis of op de bouwplaats, is het handig om de juiste werkkleding te kiezen. Maar waar let je op? Wat voor broek, jas of schoenen je nodig hebt, kun je allemaal vinden in ons advies over werkkleding kiezen.

Maar alleen met werkkleding ben je er nog niet! Zet die doppen op je oren, bril op, handschoenen aan en gaan! Alles over persoonlijke bescherming, van mondmaskers tot helmen en van werkhandschoenen tot kniebeschermers. Ontdek het hier!

De beste kniebeschermers bestel je eenvoudig online

Wil je je kniebeschermers zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven