0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 08-02-23 om 11:06 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

IJzerzagen


13 resultaten
BAHCO Metaalzaagbeugel 306
Bahco
10,85 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
BAHCO Metaalzaagbeugel 319
Bahco
22,50 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
BAHCO Junior metaalzaagbeugel 268
Bahco
12,20 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
BAHCO Junior metaalzaagbeugel 208
Bahco
12,05 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
BAHCO Metaalzaagbeugel 304
Bahco
5,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Mini-ijzerzaag 150 mm
(2)
5,80 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Metaalzaag HSS 250 mm
(2)
4,45 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
BAHCO Metaalzaagbeugel 317
Bahco
14,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
BAHCO Metaalzaagbeugel 320
Bahco
14,70 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 13 van 13 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment IJzerzagen

Je ijzerzaag koop je bij HORNBACH

Cirkelzaag

Zoals de naam al doet vermoeden, is de ijzerzaag geschikt voor het zagen van metaal. Natuurlijk zijn niet alle buizen die je gebruikt de juiste lengte en zal deze dus ingekort moeten worden. Of in sommige gevallen heb je een schuine inkeping nodig. Dit doe je allemaal met een metaalzaag. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan metaalzagen. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

IJzerzagen in gebruik

Een metaalzaag werkt precies hetzelfde als elke andere handzaag. Je gebruikt hem door je eigen kracht te gebruiken en dus niet op elektriciteit. Ook bij de ijzerzaag zijn er verschillende soorten zaagbladen die allemaal uniek zijn in hun soort. Let dus goed op wat je wilt zagen. De klus wordt alleen maar zwaarder bij het gebruik van het verkeerde materiaal. Wil je meer informatie over de verschillende soorten metaalzagen en de toepassingen? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons deskundig personeel.

Groot assortiment handgereedschap bij HORNBACH

De verschillende handgereedschappen in het assortiment van HORNBACH zijn van hoge kwaliteit. Alleen met een handgereedschap van goede en stevige kwaliteit kan jij het beste resultaat bereiken. Daarbij bieden wij op al onze producten de laagste prijsgarantie. Ook op de handgereedschap. Zo ben je bij ons dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Meer info? Ontdek alles over machines en gereedschap!

De beste ijzerzaag bestel je eenvoudig online

Wil je je metaalzaag zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven