0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 30-11-22 om 12:27 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Verstekzagen


3 resultaten
Verstekzaag metaal 55 cm
(66)
29,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
KÜPPER Verstekzaag Perfekt III
Küpper made in Germany
(1)
99,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
KÜPPER Verstekzaag Perfekt S
Küpper made in Germany
(2)
169,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 3 van 3 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Verstekzagen

Verstekzaag & verstekbak, je koopt ze bij HORNBACH

Cirkelzaag

Verstekzagen kun je gebruiken om alle resten klein te zagen in een verstekbak. Een verstekbak is eenvoudig te gebruiken, je plaatst de zaag simpelweg tussen de inkepingen en je zaag het hout of laminaat door. Hierdoor heb je een kaars rechte lijn of een perfecte hoek. Bij plinten is dit dus erg handig. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan verstekzagen. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Verstekzaag gebruiken

Een verstekzaag is makkelijk te gebruiken en ziet er ook simpel uit. Het heeft een groot snijblad dat overal even groot is. Hierdoor kun je recht zagen zonder last te krijgen van je hand of pols. Natuurlijk moet je wel altijd letten op je houding. Na een klus wil je geen blessures over houden zodat er niet meer gewerkt kan worden. De kapzagen en verstekzagen zijn erg scherp, pas daarom op met kleine kinderen! Wil je meer informatie over de verschillende soorten kapzagen en de toepassingen? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons deskundig personeel.

Groot assortiment handgereedschap bij HORNBACH

De verschillende handgereedschappen in het assortiment van HORNBACH zijn van hoge kwaliteit. Alleen met een handgereedschap van goede en stevige kwaliteit kan jij het beste resultaat bereiken. Daarbij bieden wij op al onze producten de laagste prijsgarantie. Ook op de handgereedschap. Zo ben je bij ons dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Meer info? Ontdek alles over machines en gereedschap!

De beste verstekzaag & verstekbak bestel je eenvoudig online

Wil je je verstekzaag & verstekbak zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven