0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-02-24 om 01:36 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Verstekzagen


2 resultaten
Verstekzaag metaal 55 cm
(75)
29,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
KÜPPER Verstekzaag Perfekt S
Küpper made in Germany
(2)
169,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 2 van 2 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Verstekzagen

Verstekzaag & verstekbak, je koopt ze bij HORNBACH

Cirkelzaag

Verstekzagen kun je gebruiken om alle resten klein te zagen in een verstekbak. Een verstekbak is eenvoudig te gebruiken, je plaatst de zaag simpelweg tussen de inkepingen en je zaag het hout of laminaat door. Hierdoor heb je een kaars rechte lijn of een perfecte hoek. Bij plinten is dit dus erg handig. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan verstekzagen. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Verstekzaag gebruiken

Een verstekzaag is makkelijk te gebruiken en ziet er ook simpel uit. Het heeft een groot snijblad dat overal even groot is. Hierdoor kun je recht zagen zonder last te krijgen van je hand of pols. Natuurlijk moet je wel altijd letten op je houding. Na een klus wil je geen blessures over houden zodat er niet meer gewerkt kan worden. De kapzagen en verstekzagen zijn erg scherp, pas daarom op met kleine kinderen! Wil je meer informatie over de verschillende soorten kapzagen en de toepassingen? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons deskundig personeel.

Start hier je zaagproject:

naar boven