0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 03-02-23 om 17:30 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Beugelzagen


11 resultaten
BAHCO Figuurzaagbeugel 502
Bahco
8,15 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
BAHCO Beugelzaag SE-16-21
Bahco
11,05 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
BAHCO Beugelzaag SE-15-30-23
Bahco
12,50 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
HUFA Tegelzaag 150 mm
Hufa
10,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
WIHA Beugelzaag electric
Wiha
37,80 € * / Stuks
op dit moment niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Beugelzaag 760 mm
(1)
6,90 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
HUFA Tegelzaag 300 mm
Hufa
16,50 € * / Stuks
op dit moment niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
U hebt 11 van 11 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Beugelzagen

Beugelzagen koop je bij HORNBACH

Cirkelzaag

Beugelzagen zijn vaak te gebruiken als handzaag of in combinatie met een combisysteem. Omdat de nippel verstelbaar is vergroot dit de gebruiksmogelijkheden. Het zaagblad is ook 360 graden draaibaar. Het zaagblad dat je niet kan draaien is speciaal gehard voor een lange levensduur. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan beugelzagen. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Beugelzaag gebruiken

Waar gebruik je een beugelzaag nou eigenlijk voor? De beugelzaag wordt veelal in de tuin gebruik voor het snoeien van takken, hout, planten, etc. Maar ook je boom kan je er goed mee toppen. Letwel dat het snoeien met een beugelzaag natuurlijk makkelijker is op dikke takken, dan op een wilgenstruik. Wil je meer informatie over de verschillende soorten beugelzagen en de toepassingen? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons deskundig personeel.

Groot assortiment handgereedschap bij HORNBACH

De verschillende handgereedschappen in het assortiment van HORNBACH zijn van hoge kwaliteit. Alleen met een handgereedschap van goede en stevige kwaliteit kan jij het beste resultaat bereiken. Daarbij bieden wij op al onze producten de laagste prijsgarantie. Ook op de handgereedschap. Zo ben je bij ons dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Meer info? Ontdek alles over machines & gereedschap!

De beste beugelzaag bestel je eenvoudig online

Wil je je beugelzaag zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven