0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-06-23 om 10:07 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Steeksleutels


5 resultaten(23 varianten)
Online bestellenReserveren & afhalen
WGB Steeksleutel 6x7 mm
18 varianten
WGB
(12)
3,45 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
WGB Dubbele ringsleutel open 8x10 mm
2 varianten
op dit moment niet online bestelbaarReserveren & afhalen
U hebt 5 van 5 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Steeksleutels

Steeksleutels & dopsleutels kopen bij HORNBACH

Till steht vor einer Wand mit diversen, geordneten Werkzeugen.

Bij het losdraaien van bouten is het handig om een steeksleutel te gebruiken. Een steeksleutel is een sleutel die half open is en waar tussen je een bout of moer kunt klemmen als je het juiste formaat hebt. Je kunt een steeksleutel niet verstellen, dus moet je het exacte formaat gebruiken. Een steeksleutel is een gereedschap voor algemeen gebruik. HORNBACH biedt je een steeksleutel in meerdere varianten aan. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Alternatief voor de steeksleutel

Naast de steeksleutel is er ook de ringsleutel. De ringsleutel is net als de steeksleutel een sleutel om bouten los of vast te draaien. De ringsleutel heeft een gesloten ring waar de bout in past mits je het juiste formaat hebt. Een ringsleutel moet ook weinig speling hebben, anders kun je de bout niet goed aandraaien of losdraaien. De ringsleutel is breed toepasbaar. Je kunt de ringsleutel gebruiken in de autotechniek maar ook bij het monteren van materialen in je huis. Wil je meer weten over de steeksleutel van jouw keuze en de toepassingen? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons personeel.

Samenstellen, inrichten en aan de slag met jouw werkplaatsinrichting

Een perfect uitgeruste werkplaatsinrichting is dé onmisbare basis voor een georganiseerde manier van werken. Machines, gereedschappen en materiaal berg je veilig op en kan je gemakkelijk terug vinden. Dat geeft rust en een goede focus op jouw project.

Je steeksleutel bestel je eenvoudig online

Wil je je steeksleutel zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven