0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-09-23 om 05:53 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Autogereedschappen


12 resultaten
WGB Poelietrekker 3 arms 200 mm
WGB
(1)
43,65 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
WGB Kruissleutel 17x19x21x1/2"
WGB
(4)
9,55 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
WGB Bandenlichter Profiel 500 mm
WGB
21,40 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
WGB Bandenlichter Profiel 300 mm
WGB
15,85 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
WGB Bougiedop 1/2" 21 mm
WGB
13,10 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
WGB Oliefiltersleutel 65-105 mm
WGB
(1)
12,20 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
WGB Combinatie bougiesleutel 12x21 mm
WGB
(1)
4,10 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
op dit moment niet online bestelbaarReserveren & afhalen
Je hebt 12 van 12 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Autogereedschappen

Autogereedschap kopen bij HORNBACH

Till steht vor einer Wand mit diversen, geordneten Werkzeugen.

Niet alleen bij het klussen in huis heb je gereedschap nodig. Ook als je aan je auto wilt klussen of als je een garage bedrijf hebt heb je gereedschap nodig, in dit geval autogereedschap. Met autogereedschap kun je eenvoudiger je auto repareren. Of het nu gaat om het verwisselen van een band of dat het gaat om andere klussen aan je auto. Zonder autogereedschap is de klus lastiger uit te voeren. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan autogereedschap. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

De toepassing van een autogereedschap

Er zijn veel soorten autogereedschap om je autoreparatie uit te voeren. Te denken valt aan een kruissleutel. De kruisleutel wordt gebruikt voor het verwisselen van banden. De kruissleutel heeft de vorm van een kruis of een x. Er zitten aan de uiteinden verschillende steeksleutels waarmee je een wiel stevig vast kunt draaien. Naast de kruissleutel heb je ook de poelietrekker. Met een poelietrekker kun je lagers, flenzen en koppelingen van de as trekken. Een poelietrekker bestaat uit grijpers. De grijper zet je achter een koppeling. Dan draai je aan de bout van de poelietrekker en draai je met een sleutel de bout of moer van de koppeling los. Wil je meer weten over autogereedschap van jouw keuze en de toepassingen? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons personeel.

Samenstellen, inrichten en aan de slag met jouw werkplaatsinrichting

Een perfect uitgeruste werkplaatsinrichting is dé onmisbare basis voor een georganiseerde manier van werken. Machines, gereedschappen en materiaal berg je veilig op en kan je gemakkelijk terug vinden. Dat geeft rust en een goede focus op jouw project.

Je autogereedschap bestel je eenvoudig online

Wil je je autogereedschap zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven