0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 05-02-23 om 21:24 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Pijpsleutels & holpijpen


3 resultaten(23 varianten)
WGB Pijpsleutel 6x7 mm
12 varianten
WGB
(11)
4,35 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
WGB Holpijp vorm A 6 mm DIN 7200
10 varianten
WGB
(5)
5,10 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
WGB Draaistift trapvormig 5-12 mm
WGB
(1)
10,10 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 3 van 3 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Pijpsleutels & holpijpen

Pijpsleutel kopen bij HORNBACH

Till steht vor einer Wand mit diversen, geordneten Werkzeugen.

Bij het klussen kan het soms nodig zijn dat je in zacht materiaal gaten moet maken. Te denken valt aan rubber of leer. Hiervoor kun je dan een holpijp gebruiken. Holpijpen zijn een soort van holle buizen met een scherpe open kant. Samen met het gebruik van een hamer kun je zo gaten maken in het daarvoor bestemde materiaal. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan pijpsleutels in verschillende maten. De pijpsleutel is gemaakt van speciaal staal en wordt ook wel gatenijzer genoemd. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

De toepassing van de pijpsleutels

Pijpsleutels kun je niet alleen voor rubber of leer gebruiken. Je kunt ook gaten maken in pakkingen of karton. Erg praktisch als je bijvoorbeeld een nieuwe pakking moet monteren. Als je gaten wilt gaan maken neem je daarvoor de juiste maat pijpsleutel en met behulp van een hamer sla je er dan een gat in. Eenvoudig en snel, en het is in dit geval een betere oplossing om een pijpsleutel te gebruiken dan om het met een mes of schroevendraaier te doen. Wil je meer weten over holpijpen van jouw keuze en de toepassingen? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons personeel.

Samenstellen, inrichten en aan de slag met jouw werkplaatsinrichting

Een perfect uitgeruste werkplaatsinrichting is dé onmisbare basis voor een georganiseerde manier van werken. Machines, gereedschappen en materiaal berg je veilig op en kan je gemakkelijk terug vinden. Dat geeft rust en een goede focus op jouw project.

De beste pijpsleutels & holpijpen bestel je eenvoudig online

Wil je je pijpsleutels & holpijpen zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven